Contitude hjälper oss med Google ADS

Nordic Biosite distribuerar produkter för forskning inom området life science och biologi. De har ett stort utbud av produkter, hela 5 000 0000 stycken från olika leverantörer.

Utmaning

En av Nordic Biosites utmaningar är att synas när någon letar efter en eller flera av alla deras 5 000 000 specifika produkter.

Mål

Att öka antalet sålda produkter.

17 000kr
Annonsbudget
1 000 000kr
Försälljning
98st
Konverteringar

För att skapa synlighet för Nordic Biosites produkter och initiera köp genom annonsering hjälper vi på Contitude Nordic Biosite med Google ADS (SEM). Med ett urval av några leverantörer har vi byggt upp en annonsstruktur som löpande uppdateras och optimeras för bästa möjliga resultat. Vårt fokus är först och främst att se till så att köp genomförs genom vår annonsering.

Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!
Petra Hansson
Marketing Supervisor

Genom löpande optimering av kampanjerna kan vi se att klick in på hemsidan, synlighet på Google, konverteringar och CTR (Click Through Rate) har haft en positiv utvecklingskurva sedan starten av vårt samarbete.

Statistik Google ADS

Under januari och februari år 2021 landade annonsbudgeten på cirka 17 000 kronor vilket resulterade i 1600 klick och 98 konverteringar. Varje konvertering kostade 170 kronor styck. Värdet av konverteringarna från Google ADS under dessa 2 månader var 1 miljon kronor vilket innebär att annonsbudgeten på 17 000 kronor skapade försäljning för 1 000 000 kronor. Ett resultat vi är superglada över att kunna presentera för vår kund Nordic Biosite.

Resultat Google ADS

Samarbetet mellan oss och Contitude är regelbundet och givande med ordentliga rapporteringar. Den professionella personalen har en ordentlig överblick över arbetet och ser möjligheter och utveckling framåt.
Petra Hansson
Marketing Supervisor

Tack för förtroendet

Vill du också jämföra dina leverantörer eller ha hjälp med att välja rätt partner för att driva er digitala marknadsföring.

Ladda ner vår guide här!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte