Contitude hjälper oss med digital marknadsföring

Servisec är ett nytänkande företag inom säkerhetsbranschen. De fokuserar på service rakt igenom i alla deras tjänster inom säkerhet, bevakning, parkering, miljö och avfallshantering. Företaget har även ett stort engagemang för att skapa ett tryggare samhälle och det genomsyrar allt från deras rekryteringsprocess till samarbeten.

Utmaning

Servisec tog hjälp av oss redan från start då det varken fanns en logga eller hemsida på plats. Bolagets utmaning i början var att sätta deras grafiska formspråk. På senare tid har deras fokus skiftat och nu är den största utmaningen att hinna med och hålla ihop alla olika marknadsaktiviteter.

Mål

Hinna med mer och få inspiration, Underlätta säljprocessen, Få fler kunder, Synas på Google när någon söker efter deras tjänster

Vi på Contitude har hjälpt Servisec med allt möjligt, från att skapa deras logga, grafiska profil och hemsida till att vi nu fungerar som en extra arm till Marie deras marknadschef.

För att underlätta säljprocessen har vi integrerat ett CRM och marketing automation-system med hemsidan. Systemet underlättar strukturen för säljarna samtidigt som det hjälper till att fånga in heta leads till säljavdelningen. Vi hjälper Servisec att uppdatera och underhålla systemet för att det ska fungera på bästa möjliga sätt.

Genom produktion av content och löpande SEO-optimering jobbar vi kontinueligt för att optimera deras synlighet i sökmotorer som Google.

Vi har löpande avstämningar där vi analyserar och stämmer av hur arbetet går och planerar framtida aktiviteter.

Saker vi gör:

  • Skapat grafisk profil, logga, mallar & guider
  • Fotar
  • Byggt hemsida & löpande underhåll
  • Skapar innehåll
  • Annonsering i sociala medier
  • Marketing Automation
  • Analys & bolla idéer

För mig är Contitude och Erika, ansvarig projektledare A-O för att jag och bolaget skall kunna leva upp till dagens krav på digital marknadskommunikation och närvaro. För mig finns då tid att fokusera på innehåll och den röda tråden i vår kommunikation
Marie Tjeder
Marknad & kommunikation

Säljprocessen är nu mer strukturerad och säljarna kan både lägga in egna kunder och hålla kontakten med dem på ett överskådligt sätt. Marketing automation-systemet hjälper till att hålla kontakt med och locka nya potentiella kunder med hjälp av guider och annat nedladdningsbart innehåll.

Servisec syns allt mer i googles sökresultat, på mässor, sociala medier och ute i trafiken med deras fina brandade bilar.

Marie som har mycket som händer runt om sig hela dagarna, har nu någon som avlastar och hjälper henne med alla marknadsaktiviteterna.

No items found.

Tack för förtroendet

Vill du också jämföra dina leverantörer eller ha hjälp med att välja rätt partner för att driva er digitala marknadsföring.

Ladda ner vår guide här!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte