Behöver ni hjälp med digital marknadsföring?

Digital marknadsföring för dig inom rekrytering-, bemanning- och konsultuthyrning.

Digital marknadsföring för
rekryteringsföretag

Idag finns det över 8000 registrerade företag inom bemannings- och rekryteringsbranschen i Sverige. Är du marknadschef eller del av marknadsföringsteamet vet du säkert hur det här försvårar kampen om både kunder och kandidater. Det krävs hårt arbete, tid och specialistkompetens för att lyckas nå ut och synas i rätt kanaler.

Contitude arbetar med digital marknadsföring och hjälper företag inom B2B att nå sina tillväxtmål. Vi har samlat på oss erfarenhet av att hjälpa specifikt bemanning, -rekrytering och konsultverksamheter genom vår modell Marketing as a Service. Med Marketing as a Service kan vi erbjuda paketlösningar anpassade efter våra kunders behov. Det innebär:

  • Flexibelt månadsabonnemang som kan justeras i takt med att ert bolag utvecklas och era målsättningar förändras.
  • Ett team av specialister inom olika områden beroende på era behov.
  • Dedikerade strateger som ansvarar för er marknadsföringsplan, datainsamling, analys och koordinering.


Är du intresserad av att veta mer om hur vi jobbar med bemannings- och rekryteringsföretag? Boka gärna ett möte med oss så berättar vi mer.


Boka ett möte med Contitude

Vill ni ha hjälp att effektivt bearbeta nya och befintliga kunder?


För att bearbeta nya kunder och vårda befintliga krävs ett strukturerat och varaktigt arbete. Kunder idag vill ha hjälp, kunskap och svar på sina frågor. De allra flesta kundresor börjar långt innan den första kontakten. Vi söker noga efter, och granskar, information om företag och samarbetspartners innan vi intresserar oss för ett första möte. Med digital marknadsföring kan vi anpassa vårt budskap efter var i kundresan våra intressenter befinner sig och leverera svaren de söker. 

Genom att svara på frågor, visa på lösningar och presentera nya möjligheter bygger ni förtroende. Det gäller för såväl kunder som för kandidater. När ni har lyckats attrahera rätt personer är nästa steg att fördjupa relationen genom att erbjuda ytterligare hjälpsamt innehåll som engagerar och som stärker känslan om er som samarbetspartner. Vägen till att bli en långsiktig leverantör börjar med att vara en hjälpsam rådgivare. 

Vi hjälper er att ta fram en långsiktig och hållbar marknadsföringsstrategi

Som specialister på inbound marketing kan vi hjälpa dig med allt från SEO och SEM till content marketing och sociala medier. Oavsett om ni är i starten av er digitala marknadsföringsresa eller redo för nästa stora steg är det alltid viktigt att ni utgår från mätbara, realistiska mål som är förankrade i era övergripande verksamhetsmål. Ta gärna en titt på vårt case tillsammans med headhuntingbyrån Closers. Här berättar vi om vilka KPI:er vi valt att fokusera på, strategin och de aktiviteter som vi utfört. Ta del av hela caset här.

Behöver ni anlita ett marknadsteam, eller komplettera er befintliga marknadsavdelning, finns en rad aktörer att välja på. Contitude hjälper idag rekryteringsföretag, bemanningsföretag och specialister inom konsultuthyrning och vi värnar alltid om långsiktiga och hållbara samarbeten. Letar du efter en marknadsföringspartner som kan hjälper er att dra igång er digitala marknadsföringsresa är du varmt välkommen att boka ett möte med oss. Vi ser fram emot att höra om er och era utmaningar!

Boka ett möte med Cotitude

Kunder som gillar oss

Alla

"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"

ROBERT
CLOSERS

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte