HubSpot

Det ultimata Marketing Automation Systemet!

HubSpot - Det ultimata Marketing Automation Systemet

Kul att du är redo att ta nästa steg i er digital marknadsföring och funderar över att investera i ett Marketing Automation System. Hubspot är enkelt, prisvärt och otroligt kraftfullt! Men det har du säkert redan förstått eftersom att du är här inne och läser.

Vi på Contitude har många års erfarenhet av digital marknadsföring och Marketing Automation och kan sköta din marknadsföring oavsett vilka system du har, men vi har mest erfarenhet av HubSpot, Pardot och SharpSpring. Vi kan hjälpa dig med allt ifrån att välja rätt system till implementering, teknisk setup. integrering av andra system samt bygga marketing funnels, workflows, CTA´s och strategi. Om du redan har ett system och behöver någon som tar ett helhetsgrepp – sköter er marknadsföring inklusive systemimplementering – är vi rätt för er!

Vad gör HubSpot annorlunda än övriga Marketing Automation system?

HubSpot kommer hjälpa dig att och ditt företag att ta marknadsföringen och försäljningen till nästa nivå. HubSpot erbjuder inte bara ett Marketing Automation System utan också ett fullskaligt och komplett CRM system som kommer hjälpa era säljare att bli mer produktiva.

Med hjälp av våra unika kombination av globala experter kombinerat med våra lokala vassa digitala marknadsstrateger kan vi bli din externa marknadsavdelning inklusive Implementation av HubSpot på ett mycket kostnadseffektivt sätt.  

Om du är intresserad av att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att skaffa en systemlicens för HubSpot samt komma igång får du gärna boka ett möte med oss. Vi är din marknadsföringspartner!

När passar HubSpot istället för SharpSpring eller Pardot?

HubSpot hjälper dig att effektivisera era sälj- och marknadsföringsprocesser. Genom att börja jobba med ett Marketing Automation System kommer ni kunna jobba mer effektivt och strukturerat med både er digitala marknadsföring och med försäljningen. Med hjälp av HubSpot kommer ni kunna följa kundresan på ett helt fantastiskt sätt. Från att en potentiell kund gör en sökning på Google eller ser en annons, hamnar på er hemsida, bokar en demo så att de trillar in i CRM-systemet, en säljare kontaktar dem, till att hen stänger affären. Ni kommer kunna följa hela processen. Detta är en dröm för marknadsförare och säljare. Vill ni ha allt på ett ställe kan ni inte gå fel med HubSpot!

Detta system kommer på detta vis kunna berätta exakt vad era marknadsinsatser ger i form av stängda affärer. Du som marknadsförare kommer kunna effektivisera stora delar i ditt arbete och du som säljare kommer kunna fokusera på rätt personer och rätt affärer. Vill du lära dig mer om värdet av Marketing Automation får du gärna läsa vidare genom att klicka här!

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Fyll i formuläret så återkommer vi med tid för möte.

Hur kan vi hjälpa dig med ett helhetsgrepp kring Inbound med HubSpot

De senaste åren har kundernas köpbeteende ändrats något enormt. Från att vara mer mottagliga för både reklam och uppsökande sälj har kunder nu börjat bestämma själva över sina köpresor. Kunderna vill själva ta reda på olika lösningar som finns på marknaden ute för att lösa sina problem. De vill inte att en säljare ska pressa på något utan de vill ta kontakt själva först.

Sedan kan gärna en säljare får komma in med sin expertis och guida kunden rätt. I och med denna förändring gäller det nu att ni syns på tex Google eller i sociala medier när en person är ute och letar efter det som ni erbjuder.

Det är detta som Inbound Marketing handlar om. Att göra det möjligt för era kunder att hitta till Er. Ca 90% av alla köpbeslut initieras idag av en Googlesökning. Det visar på hur viktigt det är för er att synas på rätt söktermer på Google.

Era kunder finns säkert även på någon eller flertalet av de Sociala kanalerna och därför är det viktigt att ni som bolag delar kunskap och information även där för att man ska kunna hitta till er. Vi tar ett helhetsgrepp kring er marknadsföring och tar hand om arbetet med att skriva innehåll som attraherar och konverterar – och allt implementerat i HubSpot så att det blir mätbart och automatiserat!

Om du redan har HubSpot hjälper vi dig där, om du funderar på vilket verktyg som är rätt för dig hjälper vi dig att utvärdera och välja rätt verktyg för att få bästa möjliga resultat!Eftersom vi är systemoberoende kan vi, till skillnad från byråer som erbjuder HubSpot, ge dig en oberoende analys!

För oss spelar det ingen roll vilket system du väljer – det som spelar roll är vilket resultat du får!Vill du lära dig mer om vad en Marketing Funnel är får du gärna läsa vidare genom att klicka här!

Fördelarna med en lokal HubSpot-partner

En lokal HubSpot-partner kommer vid din sida i vått och torrt. Du kommer få en nära kontakt som ofta krävs för att lyckas med Marketing Automation. Du kommer få allt stöd som krävs för att ni ska få maximal effekt av systemet. Dessutom får du allt runtomkring, som innehåll, konsultation, kampanjer, funnels, SEO, annonsering, m.m. Med oss kan du skala upp eller ner beroende på behov, och behöver aldrig bli beroende av en ren HubSpot-byrå. Dessutom blir vi vi som Marketing Automation-experter generellt även bättre på HubSpot, eftersom vi inte sitter fast med ett synsätt, utan tar med oss idéer från flera system och håll in i din HubSpot-installation.

Vi på Contitude jobbar alltid nära våra kunder och brukar ha veckovisa möten över video eller på ert kontor. På dessa möten går vi igenom strategin, aktivitetsplanen och samt vilken produktion som ligger i pipen.

Vår unika MaaS – Marketing as a Service modell där vi kombinerar globala experter med våra vassa digitala marknadsstrateger ger er en otroligt kostnadseffektiv och kraftfull lösning. Boka ett möte med oss så berättar vi mer 🙂

Kunder som gillar oss

Alla
Placeholder Text. Content will be loaded from CMS. Please do not edit.
Place Holder
PlaceHolder
"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"
Robert Conzato
VD - Headhuntingbyrån Closers
"Initialt tittade vi på tre aktörer att samarbeta med. Eftersom detta inte var inom vår comfortzone eller kompetens så var det viktigt för oss att leverantören kunde lyssna in vårt behov och våra utmaningar och sedan förklara på ett begripligt sätt hur leverantören skulle göra för att hjälpa oss att lyckas. Det blev då självklart för oss att välja Contitude. Våra kontaktpersoner är proffsiga, kommer med bra idéer, är tydliga och levererar alltid.”
Elisabeth Eriksson
VD
”Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!”
Petra Hansson
Marketing Supervisor
Contitude kompletterar oss med sin kompetens och hittar alltid lösningar på utmaningar vi har. De avlastar mig i mitt arbete och jag har alltid någon att bolla tankar och idéer med när jag känner att jag kört fast.
Terese Hedin
Marknadschef
Det känns som att vi har hittat en bra struktur för våra marknadsaktiviteter och Contitude är flexibla när vi behöver ändra i planen. Vi har ett nära samarbete och hinner med fler aktiviteter som hjälper oss att nå våra mål.
Yaya Selva
Nordic Marketing Manager
För mig är Contitude och Erika, ansvarig projektledare A-O för att jag och bolaget skall kunna leva upp till dagens krav på digital marknadskommunikation och närvaro. För mig finns då tid att fokusera på innehåll och den röda tråden i vår kommunikation
Marie Tjeder
Marknad & kommunikation

Vad kostar det att ta hjälp av Contitude?

Innan vi kan ge ett pris på vad det kostar för er att ta hjälp av oss behöver vi genomföra en analys och framförallt gå igenom vilka mål ni har med ert marknadsföringsarbete . Baserat på era mål och ert nuläge kan vi sätta ett pris på vad det skulle kosta att genomföra de aktiviteter som leder till att era mål nås.

Vad påverkar priset?

Det som påverkar priset är framförallt er målsättning och er nuvarande situation. Sedan påverkar också hur mycket ni själva kan göra inhouse och hur mycket som ni behöver en extern leverantör som hjälper er.

Vilken HubSpot-byrå ska jag välja?

Det finns många HubSpot – byråer på marknaden och de säger alla ungefär samma sak. Så hur väljer du rätt?

Om du väljer en ren HubSpot-byrå kommer du för alltid att sitta fast med dem som partner och med HubSpot som system. Vi är experter på HubSpot och flera andra system – med oss får du en flexibilitet och kunskap som en ren HubSpot-byrå inte kan ge.

Prismässigt är rena HubSpot-byråer ofta dyrare än byråer som kan flera system, eftersom de vet att ni sitter fast med dem. När ni väl implementerat HubSpot via en annan byrå kan de ta vilka priser de vill för att hjälpa er med anpassningar och extrajobb. Grunduppsättningarna som ofta ingår räcker sällan

Kontakta oss för att komma igång med ert marketingarbete

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte