Letar du efter en fullservicebyrå i Stockholm?

Då kanske vår Marketing As A Service modell kan passa!

Vi på Contitude hjälper företag inom B2B att växa genom resultatdriven marknadsföring

Delar av vad vi gör:
  • Målsättning och strategi
  • Aktivitetsplanering
  • Data och analys
  • Produktion av innehåll (text, video, bilder, annonser med mera)
  • SEO, SEM, Paid Ads och SoMe med mera
  • Konverteringsoptimering (webb och annonser)

Vill du prata marketing med oss? Fyll i formuläret nedan!

”Att använda Contitude som MaaS – ”Markting as a Service” är perfekt för oss och gör att vi stärker och utmärker oss på ett sätt som vi inte skulle kunna gjort om vi haft denna tjänst internt och framför allt inte till den låga kostnaden! Det är samtidigt i linje med vad Traventus står för, dvs att man ska göra det man är bra på och ta in hjälp för det man inte är lika bra på.”

Mikael
Traventus

Hur fungerar vårt Marketing As A Service upplägg?

Vi har erfarenhet från flera olika branscher och företag inom B2B vilket gör att vi snabbt kan komma igång för att ni ska kunna se resultat. Med hjälp av vår kombination av lokala digital strateger och våra experter inom olika områden kan vi täcka majoriteten av våra kunders behov.

Vi är en fullservicebyrå men vi kallar vår modell för Marketing as a Service. Många av våra kunder är marknadschefer inom B2B och de känner att det allt för ofta är för mycket saker som behöver göras och att de inte hinner med.

Det är då vi kommer in som en trogen och långsiktig partner som hjäper våra kära kunder att hinna med alla aktiviteter som behöver göras för att vi ska kunna nå målen.

En digital marknadsstrateg från Contitude blir er dedikerade strateg som ni alltid kan bolla idéer och tankar med. Utifrån era behov sätter vi sedan ihop ett team av olika experter. Det kan tex vara designers, copy writers, webbexperter, marketing automation specialister, videografter, ads specialister med mera.

Sedan jobbar vi löpande med en planering om 3 månader framåt och där vi fokuserar på att hjälpa kunderna att göra marknad till en intäktsgenerator.

Vill du läsa mer om vår process hittar du den här!

Vi är en fullservicebyrå som bryr oss!

Vi har de senaste 8 åren hjälpt marknadschefer inom B2B att skapa en marknadsfunktion som skapar värde. Många av de kunderna vi har idag har varit med oss från start vilket är väldigt roligt.

Vi behandlar våra kunder som om det vore våra kollegor och det avspeglar sig också i vårt net promotor score som är 83 vilket är väldigt högt då branschen ligger på ca 65 (NPS).

Tillsammans med våra kunder blir vi ett effektivt team som tar marknadsföringen till nästa nivå.

Transparens, diciplin, struktur, kunskap och engagemang är när något vi står för.

Är du intresserad av att veta mer?

Boka gärna ett första med med oss genom knappen nedan så tar vi reda på om vi är en bra matchning för varandra.

Kunder som gillar oss

Alla

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte