Guider

Mall för Contentproduktion

Alla behöver en bra mall för att planera sin contentproduktion. Hämta mallen helt gratis här!

Planera din contentproduktion

Som alltid när man ska maximera sin digitala marknadsföring krävs det mycket content. Du har säkert hört uttrycket content is king. Men det kan vara svårt att skapa sig en överblick över allt som ska genomföras och skrivas. Med en tydlig plan kommer ditt arbete att bli lättare.

Mall för contentplanering

Vi har tagit fram en lättöverskådlig mall för att underlätta vid planering av produktion och distribution av content. Nu behöver du inte lägga ned en vecka för att skapa din egen mall utan ladda ner den färdiga mallen här.

Ska du skapa mycket content för att driva din digitala marknadsföring på bästa sätt är det viktigt att få en överblick över vad som ska produceras och när. Denna mallen kommer bra till hand när du ska planera vad som ska produceras, till vilken målgrupp, med vilka sökord och var det sedan ska spridas. Du får även snabbt och enkelt en överblick över din contentproduktion.

Vi har stor nytta av den hos oss och hopppas du kommer få lika mycket glädje över den som vi har.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte