Guider
Content Marketing

Mall för content audit

Alla behöver en mall för att genomföra en audit av sitt content. Ladda ner den här helt gratis!


En av de absolut viktigaste delarna i Content Marketing är att att underhålla sitt befintliga content och se till att man täcker in hela funneln med sitt content. Denna Content Audit-mall hjälper dig att få en bra översikt över ditt content och på så sätt identifiera var du har eventuella hål i din contentstrategi. Utöver det används denna mallen som ett stöd i att hålla koll på när du behöver gå igenom och uppdatera äldre innehåll.
Att uppdatera äldre innehåll är en av de absolut mest kostnadseffektiva aktiviteter för att maximera ditt SEO-arbete. Artiklar som inte hålls uppdaterade faller lätt i ranking i sökmotorer så som Google och behöver ofta bara lite finjustering för att de ska bli aktuella igen.

I mallen hittar du: 

  • Ett spreadsheet där du listar alla URL:er som finns på din hemsida
  • Vad målet är för respektive sida
  • Vilken målgrupp du vill nå
  • Vilka sökord som respektive URL rankar på
  • När du senast uppdaterade sidan

Ta kontrollen över ditt content! 

Se till att alltid hålla koll på ditt content och se till att allt content som behövs för att du ska lyckas finns tillgängligt för potentiella kunder och övriga intressenter med denna mall!

Lycka till med ditt marknadsföringsarbete!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte