Guider
Google

Snabba Google Guiden

Kom igång med din digitala marknadsföring idag!

Det behöver inte ta lång tid för dig att förstå de grundläggande koncepten för Googles verktyg. Denna mall är endast 10 sidor lång och tar inte längre än 15 minuter att gå igenom och förstå.

Lycka till med ditt marknadsföringsarbete.

Snabba Google guiden gör att du snabbt kommer igång med rätt Google verktyg

Vi har tagit fram en guide som snabbt går igenom de vanligaste Google verktygen du kan använda när du ska arbeta med digital marknadsföring.

Vi går igenom verktyg som Google Optimize, Google Search Console, Google Analytics.  

Efter att ha läst denna guide kommer du få en förståelse för vilka verktyg du ska använda beroende på vilken del av marknadsföringstratten du behöver fokusera på. Du kommer även att få en större förståelse för vad du kan göra för att påverka konvertering, sökordsoptimering och engagemang i din marknadsföringstratt.  

Ladda ned Contitudes snabba Google Guide för att öka förståelsen för Google verktyg. Den är perfekt för dig som vill arbeta aktivt och resultatdrivet med din marknadsföring. Den är helt gratis att ladda ned!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte