Paketlösningar

Skapa ditt egna Marketing as a Service paket

Löpande upplägg

Ingår
Per månad
SEO optimerade blogginlägg
0st
Publicering i sociala medier
0h
Nedladdnings­bart
0st
Marketing automation workflow
0h
Betald annonsering
0h
Konverterings​optimering
0h
Teknisk SEO-optimering
0h
Digital strategi & analys
0h
Exempelpris
0 000 kr
Vår process
Tillväxtplan

Ett samarbete med oss inleds med en tillväxtplan. I detta arbete genomför vi en detaljerad analys av er befintliga digitala närvaro, hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om Tillväxtplanen här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av våra specialister - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Tillväxtplanen resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte