Behöver du förstäkning på marknad?

En kvalificerad marknadsföringskonsult kan vara lösningen för dig!

Marknadsföringskonsulter från Contitude

Är du i behov av att förstärka teamet på marknadsavdelningen? Då ska du kontakta oss på Contitude Consulting! Vi är en del av digitala marknadsföringsbyrån Contitude och har ett brett nätverk av marknadsföringskonsulter. Oavsett om du är i behov av en interim CMO eller en SEM specialist har vi kandidater i vårt nätverk som enligt oss inte bara är fantastiska inom sitt område men också är otroliga personer som passar i högpresterande team.

Använd formuläret längst ned på sidan och ange information om vad du är i behov av så kontaktar vi dig inom kort. Eller boka ett möte med någon hos oss direkt genom knappen till höger.

Ofta behövs en konsult i någon av följande fall:

 • Det saknas kompetens inom ett visst område.
  ‍‍
 • Det behövs förstärkning i marknadsföringsteamet pga. långtidssjuktdom eller ledighet.
 • Ett projekt ska genomföras och interna resurser har inte tiden.


Är du intresserad av att veta mer om hur vi jobbar med marknadsföringskonsulter? Boka gärna ett möte med oss så berättar vi mer.


Boka ett möte med Contitude

Marknadsföringskonsulter på plats eller på distans


En vanlig fråga som ställs är om en konsult som anlitas ska arbeta på plats eller distans. Det är helt upp till dig som kund! Om du vill ha det största urvalet av kandidater så är en hybrid lösning ofta det som lockar flest kandidater. Men det beror helt på uppdraget och det finns fantastiska personer som vill vara på ett kontor med kollegor och precis lika många som känner att de får mest ut av att arbeta från hemmakontoret.

Resurskonsulter inom marknadsföring

Om du är i behov av förstärkning i din marknadsföringsorganisation som inte är för ett specifikt tidsbegränsat projekt kallas det resurskonsult. Det är ett vanligt typ av uppdrag som vi på Contitude Consulting tillsätter. Det kan också vara en tidsbegränsad marknadsföringskonsult när någon i teamet är föräldraledig eller tjänstledig. I dessa roller är personlighets matchningen viktig och något som bör prioriteras.

Processen
För dig som kund ser processen ut som följande: 

 1. Du kontaktar oss på Contitude och berättar om ditt behov.
  Här är det bra med en så tydlig kravprofil som möjligt, exempel på viktiga aspekter här är; krav på erfarenhet från specifika system, marknadsföringsstrategier, arbetsuppgifter, kompetenser, senioritet, önskemål om tillsättning och omfattning.
  Beroende på hur tydlig kravspecifikation du har så kommer vi behöva ett möte för att gå igenom kravspecifikationen mer i detalj. 
 2. Du får kandidater presenterade löpande. I många fall får du inom 7 dagar första kandidaten presenterad. Vi försöker hitta rätt kandidat så därför är vårt mål att presentera så få kandidater som möjligt istället för att skicka en hel hög med kandidater. 
 3. När du fått en kandidat som även du tror är rätt kandidat arrangerar vi en träff med dig och konsulten. Dessa sker utan att någon av oss på Contitude Consulting är med för att du ska få den mest genuina bilden av kandidaten. 
 4. Du har bestämt dig för en konsult och vi skriver ett avtal :) 

Boka ett möte med Cotitude

Kunder som gillar oss

Alla

"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"

ROBERT
CLOSERS

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte