MaaS - Marketing
as a Service

Vi hjälper B2B-bolag att skapa en marknadsfunktion som genererar intäkter. Vi är specialister på inbound marketing och hjälper dig med allt från SEO och SEM till content marketing och sociala medier. Marketing as a Service är en unik modell som är framtagen baserat på våra kunders behov och utmaningar. Genom erfarna digitala strateger, tillsammans med ett förlängt team av specialister inom olika områden, kan vi skapa och utföra strategier som kommer göra att ni når just era mål och förbättrar era resultat.  

Vår abonnemangsform är tydlig, flexibel och  resurs- och kostnadseffektiv. Vi på Contitude jobbar med mätbar marknadsföring i långsiktiga samarbeten som ger resultat!

Vår process

Förstudie

Ett samarbete med oss inleds med en förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om förstudien här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av ett brett nätverk av globala experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Förstudien resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Löpande månadsabonnemang

Med ett team bestående av digitala strateger och specialister jobbar vi löpande med era leveranser, optimering, analys och utvärdering. Vi arbetar långsiktigt för att ni ska kunna nå era mål och skapa den tillväxt ni eftersträvar. Våra månadsabonnemang är anpassade efter era specifika behov och du som kund har alltid en dedikerat kontaktperson som arbetar proaktivt för att hela tiden förbättra era resultat.

Hos oss får du

Extended team

Genom en kombination av en digital marknadsstrateg och ett externt team av experter kan vi tillgodose många av dina behov på ett flexibelt och effektiv sätt. Vi kallar denna unika modell för Marketing as a Service.

Flexibla månadsabonnemang

Våra kunder uppskattar verkligen vårt sätt att jobba då vi erbjuder att flexibelt månadsabonnemang som är utformat efter våra kunder behov.

Dedikerad kontaktperson

Som kund får du alltid en dedikerad digital marknadsstrateg som är er kontaktperson. Denna person lär känna dig och bolaget samt era kunder. Sedan tas olika experter in baserat på era behov och mål.

Rapportering

Transparens är ett av våra ledord och därför rapportera vi alltid löpande hur era insatser presterar. Vad går bra och vad går mindre bra. Utifrån data hjälper vi er att optimera er digitala marknadsföring.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte