Video

Inspelad video, animerad video och postproduktion
Delar av vad vi gör:
  • Animerar
  • Filmar
  • Kombinerar animerad film och filmat material
  • Klipper ihop stockfilmer

Varför

Att använda sig av video är en bra metod för att lyckas fånga målgruppens intresse och förmedla ett budskap. Det kan vara allt från en känsla till tydliga instruktioner hur något fungerar.

Hur

Vi stöttar dig genom hela processen från att ta beslut om vilken filmtyp som passar er bäst till att skriva manus, filma/animera och slutligen lägga till musik och undertext.

Klicka här för att se exempel på filmer vi har tagit fram.

Fråga oss gärna om du funderar över något!

Fler tjänster
SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och mäter er annonsering.
Sociala Medier
Vi är sociala och gillar det digitala.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Content
Optimering och produktion av innehåll för att driva trafik.
Vår process
Förstudie

Ett samarbete med oss inleds alltid med en fristående förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om förstudien här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av ett brett nätverk av globala experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Förstudien resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte