Video

Inspelad video, animerad video och postproduktion
Delar av vad vi gör:
  • Animerar
  • Filmar
  • Kombinerar animerad film och filmat material
  • Klipper ihop stockfilmer

Varför bör man satsa på video?

Att använda sig av video är en bra metod för att lyckas fånga målgruppens intresse och förmedla ett budskap. Det kan vara allt från en känsla till tydliga instruktioner hur något fungerar. Video är ofta mer engagerande än textbaserat innehåll och kan hjälpa till att öka tiden en användare spenderar på din hemsida. Längre besökstid indikerar till sökmotorer att din hemsida är relevant, vilket i sin tur kan hjälpa webbplatsen att ranka bättre i sökresultatet. Video hjälper kunden att komma längre i sin köpresa, då videoinnehåll tenderar att vara mer övertygande än enbart textbaserade beskrivningar.  Video och text i kombination är ofta en lyckad strategi för att nå en högre konverteringsgrad.

Hur hjälper vi till med produktion av video?

Vi stöttar dig genom hela processen från att ta beslut om vilken filmtyp som passar er bäst till att skriva manus, filma/animera och slutligen lägga till musik och undertext.

Klicka här för att se exempel på filmer vi har tagit fram.

Fråga oss gärna om du funderar över något!

Fler tjänster
SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och mäter er annonsering.
Sociala Medier
Vi är sociala och gillar det digitala.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Content
Optimering och produktion av innehåll för att driva trafik.
Vår process
Tillväxtplan

Ett samarbete med oss inleds med en förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om tillväxtplanen här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av våra experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Tillväxtplanen resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte