Blogg

5 snabba tips - skriv blogginlägg på bästa sätt!

Att testa saker du gör inom digital marknadsföring är alltid viktigt. Här testar vi hur vårt kortaste blogginlägg presterat. Detta blogginlägg handlar just om blogginlägg och våra 5 tips kring hur du skriver ett blogginlägg på bästa sätt:

1. Skriv gärna blogginlägg som är längre än 500 ord. Om blogginlägget är kortare så har sökmotorer inte lika lätt att indexera blogginlägget på ett optimalt sätt.

2. Ha alltid ett syfte med ditt blogginlägg. Om du inte har det så driver du trafik till tex din webbplats utan att ha ett syfte med hur du ska ta emot besökarna och omvandla dem till tex leads.

3. Håll dig till ämnet. Du vill att helst en person som läser ditt blogginlägg ska stanna kvar och läsa allt som står om ämnet på din webbplats eller på din blogg el dyl.

4. Komplettera gärna dina texter med bilder och rörliga medier.

5. Tänk alltid på ett eller flera av dina viktigaste sökord när du skriver ditt blogginlägg och försök att använda det ordet eller dessa ord så mycket som möjligt och som passar in på ett bra sätt i dina texter.

Ta du hänsyn till dessa korta och enkla råd ovan så kommer dina texter med största sannolikhet att prestera bra i sökmotorer o dyl och ni kommer att generera fler leads och möjliga affärer.

Ladda ned din content planeringsmall här!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte