Blogg
Content Marketing

Därför är copy och content så viktigt för din marknadsföring

Som du säkert har märkt har mycket ändrats i dagens digitala värld. Alla nya kanaler skapar en flod av budskap och annonser. Något som har förändrat konsumenternas beteende. De har slutat bete sig som passiva mottagare, utan gör nu sin köpresa till stor del på egen hand. De vet vad de vill ha, och söker själv upp den information de behöver. Bra producerat contentmaterial leder dem till dig.

Content är copywriting som utvecklats till att möta kundernas nya behov och krav. Nu när konsumenterna undviker de traditionella annonserna, och istället grundar sina köp på information i artiklar och bloggar, måste text och övrigt innehåll vara relevant, informativt, underhållande och trovärdigt. Det handlar om att sälja genom att först skapa en relation. Få kunderna att känna sig klokare och gladare efter att de har läst ditt material. Bra producerat content fångar inte bara kunden för ett enstaka köp, det skapar ett förtroende och ett långvarigt förhållande.Kvalitet + trovärdighet = lojalitetVem som helst som kan stava kan slänga ihop en artikel eller ett blogginlägg, men ska innehållet sticka ut så att både sökmotorer och köpsugna kunder hittar och gillar det behöver det skapas av någon som jobbar professionellt med text. Någon som vet hur man skriver informativ och underhållande text som kittlar och lockar, som talar till både hjärtat och hjärnan, och som förmedlar ditt varumärkes personlighet, trovärdighet och erbjudande utan att vara direkt reklam. Någon som vet vad dina potentiella kunder har för behov och intressen, vad de undrar över och drömmer om. Det behövs välskriven, felfri och tilltalande text som inte bara ger dina kunder vad de vill ha, utan även får dem att komma tillbaka för mer.Nya tider kräver nya strategier. Det räcker inte längre att bara ha en bra produkt/tjänst. Ska du vara konkurrenskraftig måste du även leverera insikter och underhållning. Därför är copy och content verktyg du inte kan vara utan i din marknadsföring.

2ba51cc4-75b3-43e5-a48c-f526438d92e7

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte