Blogg
Marketing management

Marketing as a Service - vi hjälper ditt företag att växa!

Marketing as a Service är en ny och unik modell för B2B företag som är framtagen baserat på våra kunders behov och utmaningar.

Vill du snickra ihop dit egna Marketing as a Service upplägg får du gärna klicka här!

Genom åren har vi pratat med tusentals marknadschefer som upplever att det är utmanande att få ihop ett riktigt vasst marknadsföringsteam som kan driva marknadsföringen framåt på ett effektivt sätt.

Utmaningen för marknadschefer inom B2B idag är att de oftast har en liten budget att röra sig med och att de behöver klara av att göra väldigt mycket aktiviteter själva. Detta blir ibland en omöjlig uppgift och det går tyvärr inte att trolla med knäna.

Alternativet som marknadschefer försökt göra för att lösa detta är att rekrytera olika kompetenser till företaget men det blir dyrt då det krävs flera olika specialistkompetenser. Ett annat alternativ har varit att gå till en traditionell byrå inom ett specifikt område. En traditionell byrå kan såklart vara bra men de jobbar oftast i silos och ganska så kostsamma. Speciellt om man som företag har flera olika byråer som man jobbar med.

Nu till varför vår MaaS-modell är så uppskattad av våra kunder. Genom att kombinera lokala digital marknadsstrateger med ett förlängt team av specialister inom olika områden (tex SEO, Content, Ads, SoMe, Marketing Automation, Leadgeneration och webb med mera) kan vi sätta ihop en flexibel och kostnadseffektiv lösning till våra kunder baserat på deras behov.

I ett MaaS-upplägg kan vi vara otroligt flexibla med vilja olika tjänster som ingår och vi kan lätt byta ut, lägga till eller ta bort delar. På detta vis är vi snabbfotade och kan enkelt röra oss tillsammans i denna föränderliga värld vi lever i. Du har ett månadsabonnemang med kort uppsägningstid.Vi hjälper dig som marknadschef att få ut så mycket som möjligt av din budget och hjälpa dig att växa genom datadrivna insatser.

Om du är intresserad av att prata vidare med oss om MaaS får du gärna boka ett möte med oss nedan: BOKA MÖTE

Glad HälsningarTeam Contitude :-)

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte