Blogg
Content Marketing

Vi testar att prata in ett blogginlägg med hjälp av röstinmatningen i google docs!

Hej allesammans detta blogginlägg är skrivet med hjälp av inspelnings funktionen i Google Docs. Jag testar där för att tala in ett blogginlägg från början till slut för att se hur det fungerar.

Tänk om vi kan slippa skriva själva och istället använda denna funktion för att ta fram Content punkt Frågan är då om det kommer spara oss tid eller ta mer tid i och med att en manuell handpåläggning kommer behövas göras efteråt. jag som har dyslexi tycker detta fungerar väldigt bra än så länge. men vi får väl se.

temat på detta blogginlägg kommer såklart vara Content. Hur tar vi fram Content på ett effektivt sätt är väl en fråga som många ställer. en stor del i att driva trafik till sin hemsida är att jobba med Content produktion punkt med hjälp av riktigt bra innehåll som vi publicerar på våra hemsidor har vi möjlighet att få bättre synlighet på Google. men en utmaning som vi ofta ser ute hos företagen är tiden att hinna skriva blogginlägg. vi vet ibland inte vad vi ska skriva om vi vet inte vem vi ska skriva för vi vet inte vilka sökord Vi skall fokusera på i våra blogginlägg. Frågorna är många innan vi kan sätta igång med att skapa content.

en stor del är också Vem som skall skall skriva innehållet är det de anställda eller ska man anställa en copywriter eller Content writer eller ska man gå till en extern byrå. vi förespråkar att företaget att de anställda på företaget skriver en del innehåll själva detta gör att man ökar engagemanget och sättet att lära sig internt blir effektivare. det fina med att få medarbetare att skriva Content är att att medarbetarna själva blir experterna som får prata om sitt område men det behövs även mer Content för att man skall lyckas nå sina mål när det kommer till att driva mer trafik till sin hemsida.

Därför rekommenderar vi att man anlitar en contentbyrå som kan hjälpa till att skapa ett visst typ av innehåll. Detta kan vara allt ifrån blogginlägg artiklar videos blogg pod det som passar bäst för er målgrupp och den kanalen är målgrupp syns i i. med hjälp av en effektiv Content produktion får ni massor av underlag för att använda på egen hemsida men även att publicera i era sociala medier. Ni har säkert hört talas om sökmotoroptimering så kallad s e o punkt är ett sätt för att Optimera er hemsida så att den syns så bra som möjligt i Google sökresultat. cirka 30 % av teknisk s e o och 70 % är content. Alltså riktigt bra innehåll.

Google Gillar nämligen riktigt bra och engagerande innehåll som hjälper användaren att hitta svar på sina frågor. Google känner av Hur länge en användare har varit inne på er hemsida och ju längre personen stannar på er hemsida desto bättre tycker Google att er hemsida Är är. detta kommer resultera i att Google lyfter er hemsida i det organiska resultatet på Google.

målsättningen är att ni skall hamna på sida ett på Google på utvalda sökord och sök termer. när det kommer till att skaffa sig ett riktigt bra organiskt resultat på Google så tar det tid. det kan ta allt ifrån sex månader upp till 2 år. men det fina med det organiska resultatet är att det är gratis. när ni väl syns där är så är ni där till skillnad från en annons som innebär att Så fort ni tar bort annons pengarna så försvinner ni från Google.

Därför ser vi s e o och Content som en grundläggande långsiktig strategi för att få ett bättre organiskt resultat.se kan såklart kombineras med att köpa annonser på tex Google för att skapa ett kortsiktigt resultat.

som ni ser så fungerar inte inläsningen helt perfekt när jag ska säga. så blir det ibland något annat. men jag tycker ändå att det fungerar tillräckligt bra bra. Snart har jag nämligen fått ihop ett A4 Vilket är ungefär 500 ord på mindre än 10 minuter r. Om du vet vad du skall säga så tror jag att detta kan vara ett effektivt sätt för många. om jag inte skicka denna text vidare på korv utan den kommer att publiceras rakt upp och ner som den är är. i vanliga fall skickar vi våra texter på korrekturläsning. detta för att vi skall hålla en bra kvalitet. men då Detta är ett test för att se hur inspelnings funktionen på Google Docs fungerar så kommer jag inte göra det. om denna funktion lär sig hur jag talar och låter samt lär sig vissa ord som den inte har uppfattat så kommer den att bli riktigt bra inom en snar framtid det Tror i alla fall jag.

fun facts. Tydligen så finns det en A i robot som kan skriva lika bra som en människa. om detta stämmer så kommer det att publiceras mängder av Content som vi inte vet är är skrivna av en verklig person. detta kommer troligtvis att innebära att det blir ett överflöd av Content på internet. Detta kan även utnyttjas på ett negativt sätt då det går att skriva mängder av innehåll som inte stämmer Oroar mig lite då Det kan komma att påverka människor att ta beslut som inte är är baserade på sanning. Där fick ni något att tänka på.

Så då tycker jag att vi avslutar detta blogginlägg och tackar inspelnings funktionen i Google Docs för ett hyfsat jobb. Om ni vill snacka vidare om Content produktion får ni gärna höra av er till konstigt ljud genom att klicka på knappen nedan da.

Boka ett möte med Contitude

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte