600% ROI genom Inbound marketing

Closers är en headhuntingbyrå som rekryterar B2B-säljare och säljchefer i Sverige med 100 % uppsökande metoder för att attrahera de bästa kandidaterna. Tillsammans med oss på Contitude har vi lyckats skapa ett otroligt fint resultat genom inbound marketing.

Utmaning

Closers ville effektivisera sin försäljning för att kunna generera fler affärsmöjligheter genom inbound marketing.

Mål

Målet var att öka närvaron hos befintliga och potentiella kunder samt att generera fler varma leads.

790%
Ökning i antal leads
33%
Ökning av trafik till hemsidan
3%
Andelen besökare som blir leads

Tillsammans med Robert som är VD på Closers och Nicolina som är digital strateg här på Contitude har vi spelat in ett webinarie där vi går igenom marknadsföringsresan som vi gjort tillsammans. Vi pratar om nuläget innan vi började samarbetet, hur vi satte upp strategin, vilka aktiviteter vi gjorde samt vilka KPIer vi valt att fokusera på. Vi berättar om framgångsfaktorerna och ger dig massor av handfasta tips.

Se videon nedan! Enjoy!

Om du vill ta del av vår guide för inbound marketing eller Closers social selling guide får du gärna fylla i formuläret så skickar vi detta till dig.

"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"
Robert Conzato
VD - Headhuntingbyrån Closers

Genom ett långsiktigt och nära samarbete har vi lyckats skapa en ROI på 600% på marknadsföringsinsatserna. Att under 2,5 år jobba tillsammans med fokus på ständig förbättring har varit ett framgångsrecept. Att skapa fina resultat tar tid men det kräver uthållighet och mod att testa nya saker.

Om du är intresserad av att börja jobbar med inbound marketing får du mer än gärna höra av dig till oss på Contitude! Vi bollar gärna med dig om du har tankar eller funderingar.

No items found.

Tack för förtroendet

Vill du också jämföra dina leverantörer eller ha hjälp med att välja rätt partner för att driva er digitala marknadsföring.

Ladda ner vår guide här!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte