Contitude stöttar vår marknadsavdelning

På ett år fick Cosmo Consult 360st fler ord på Googles förstasida. Antal exponeringar ökade med 100%. Läs mer om hur vi hjälpte Consmo Consult!

Utmaning

COSMO CONSULT är internationellt sett en stor aktör på marknaden av affärssystem men det finns ett flertal aktörer så det gäller att tränga igenom bruset och skapa sig det utrymme de önskar ha här i Sverige.

Mål

COSMO CONSULT har flera mål, men det vi på Contitude först och främst hjälper dem med är målet att stärka COSMO CONSULTS digitala närvaro och därigenom skapa bättre förutsättningar för säljavdelningen att skapa affärsmöjligheter.

100%
Fler exponeringar
72st
Blogginglägg
360st
Fler ord på googles 1a-sida

COSMO CONSULT är en av världens ledande Microsoft Dynamics partners som erbjuder sina kunder branschorienterade helhetslösningar.

Att arbeta med digital närvaro genom en hemsida, sociala medier och blogg är vanligt hos de flesta företag. Contitude stöttar COSMO i arbetet att hålla de tidigare nämnda kanalerna uppdaterade med relevant SEO-anpassat innehåll samt hjälper till med SEM (Google ADS).

Fördelen med att allt sker digitalt är möjligheten att kunna mäta resultatet av våra insatser. Vi kan genom att analysera vårt resultat kontrollera, följa upp och justera för att nå bästa resultat.

Framöver ser vi fram emot att utveckla arbetet med marketing automation och stärka samarbetet mellan sälj- och marknadsavdelningen.

Contitude kompletterar oss med sin kompetens och hittar alltid lösningar på utmaningar vi har. De avlastar mig i mitt arbete och jag har alltid någon att bolla tankar och idéer med när jag känner att jag kört fast.
Terese Hedin
Marknadschef

Sedan starten av vårt samarbete i årsskiftet 2019/2020 kan vi i dag se tillbaka på en positiv utveckling av COSMO CONSULTS digitala närvaro. Ett år senare har de 360st fler ord på Googles förstasida.

Till höger ser vi hur COSMO CONSULTS synlighet i sökmotorn Google sakta rört sig uppåt vartefter arbetet fortlöpt. Från att ha legat på 1 000-strecket ligger vi i dag, ett år senare, uppe på runt 2 000 exponeringar.

COSMO CONSULT synlighet på Google

Vi jämför de fyra första månaderna av vårt samarbete med samma period ett år senare.

Här ser vi att COSMO CONSULT på ett år har gått från 136 000 till 204 000 exponeringar och att antal klick in på sidan har ökat från 1480 till 1670.

Exponeringar
COSMO CONSULT exponeringar

No items found.

Tack för förtroendet

Vill du också jämföra dina leverantörer eller ha hjälp med att välja rätt partner för att driva er digitala marknadsföring.

Ladda ner vår guide här!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte