Contitude hjälper oss med Inbound Marketing

På sex månader hjälpte vi ORS Consulting med att få deras hemsida att gå från ett healt score på 34 till 92. Vi har även hjälpt dem att få 1600st anmälningar till sina hittills tre webbinarier. Läs mer om hur vi hjälpte ORS Consulting här nedan!

Utmaning

ORS vill utvecklas inom området Inbound Marketing och behöver hjälp med att säkerställa kontinuitet med ex. planering, idéer, styrning och att driva igenom marknadsföringsaktiviteter.

Mål

ORS vill stärka sitt marknadsföringsarbete på flera plan, de vill stärka sitt varumärke, hålla löpande kontakt med nuvarande och potentiella kunder och få fler kunder.

92
SEO Health Score
1600st
Eventanmälningar
3st
Event

ORS Consulting är företaget som är specialister på riskhantering. Med risk som kärnan i verksamheten hjälper konsulterna på ORS olika sektorer och kunder att lösa tekniska och operativa utmaningar.

Initialt gjorde vi en rejäl SEO-genomgång av ORS hemsida och såg till att allt såg bra ut för att sedan påbörja arbetet med att driva in trafik till hemsidan. Genom att SEO-optimera innehåll som sprids i deras kanal på Linkedin skapade vi förutsättningar för att öka synligheten i sökmotorer samt trafiken in till deras hemsida.

För att konvertera trafiken på hemsidan har vi bland annat skapat konverteringspunkter i form av kontaktformulär. Vi har även hjälpt ORS att sätta upp webbinarier som visat sig vara otroligt lyckosamma både vad gäller antal deltagare och engagemang från deltagarna. Kontakterna från både formulären och eventen har vi kunnat hjälpa till att bearbeta via mejl innan konsulterna själva tagit vid i det nyuppsatta marketing automationsystem som vi kopplat ihop med hemsidan.

För att underhålla eller skapa en mer kontinuerlig kontakt med existerande och nya potentiella kunder har vi arbetat med nyhetsbrev. Ett arbete vi ämnar att utveckla ytterligare för att kunna erbjuda relevant information kopplat till mottagarens intresse.

Med Contitude på laget får du en partner innen digital markedsføring som kan utfordre, utvikle og sikre kontinuitet i arbeidet med inbound marketing. De viser fleksiblitet, kreativitet og tilpasser seg godt etter kundens behov.
Morten Nilstad Pettersen
Head of Operations

SEO

När vårt samarbete påbörjades i november 2020 så hade ORS hemsida en health score på 34 som vi genom en grundlig genomgång av sidan kunde höja till 92 i maj 2021.

Event

Hittills har vi hjälpt till med tre webbinarier. Allt från att sätta upp en anmälningssida, annonsering på Linkedin och flöden med kommunikation till deltagarna. Intresset har varit stort med över 1600st anmälningar till de olika eventen.

Contitudes erfaring og kompetanse innen digital markedsføring har vært sentralt for å utvikle oss innen inbound marketing. De har vist solid erfaring med temaer som teknisk SEO, marketing automation og digital markedsføring på ulike plattformer.
Morten Nilstad Pettersen
Head of Operations

Tack för förtroendet

Vill du också jämföra dina leverantörer eller ha hjälp med att välja rätt partner för att driva er digitala marknadsföring.

Ladda ner vår guide här!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte