Kom igång med Google Analytics 4, GA4!

Nu är det hög tid att komma igång med Google Analytics 4, GA4.

Om du idag använder dig av Universal Google Analytics (UA) är det svårt att ha undgått att UA kommer sluta samla in information från och med den 1 juli 2023. Istället föreslår Google att du ska sätta upp GA4 som är en nyare version av Google Analytics.

GA4 är uppbyggt på ett nytt sätt och fungerar på ett lite annourlunda sätt jämfört med UA. Därför är det viktigt att du sätter sig in i skillnaderna och hur du ska få maximal effekt av GA4.

Det som är viktigast att veta kring GA4 till skillnad från UA är att GA4 följer regelverken GDPR och Schrem 2.

Behöver du hjälp med att komma igång med GA4 och få ett försprång jämfört med dina konkurrenter? 
Boka en konsultation med oss på Contitude!

Vad kostar det? 
Att boka in en första konsultation på 30 minuter är gratis! Det gör du via formulären på denna sida. Där går vi igenom vad du behöver hjälp med och om du sedan är intresserad av att få hjälp med uppsättning så kommer en separat offert för det.

Vad kostar uppsättningen av GA4?
Det beror alltid på vad du behöver sätta upp. Grunduppsättningar brukar gå snabbt och kan gå på under 3 timmar medan större komplexa uppsättningar eller där det inte finns konverteringsspårning på plats sedan tidigare kan uppsättningen ta längre tid.

Fyll i formuläret här så bokar vi in dig på en gratis 30 minuters konsultation med vår expert Marcus Andersson.

Datadriven marknadsföring med GA4

Som fallet är nu går det inte att importera in data från UA till GA4 då GA4 mäter webbplatsaktivitet på ett annat sätt än UA. Därför är det viktigt att du kommer igång med GA4 så fort som möjligt. Att ta hjälp av en expert inom GA4 kommer hjälpa dig att snabbt komma igång och kunna visa och analysera dina resultat.

Hur hjälper Contitude dig?
På denna sida kan du boka en gratis 30 minuters konsultation inom GA4 med vår expert Marcus Andersson.
Om du efter denna konsultationen behöver hjälp med uppsättning eller annan dataanalys hittar ni ett upplägg som passar dig.
Ett exempel på upplägg för uppsättning kan se ut som följande: 
- 30 min gratis konsultation
- 1 timme genomgång över mål, konverteringar, inställningar som nu önskar i GA4.
- 2-10 timmar arbete för att sätta upp GA4 och eventuellt Google Tag Manager.
- 1-2 timmars genomgång av uppsättningen för dig så att du känner dig bekväm med att arbeta med GA4 framöver.


Om du istället vill sätta upp GA4 själv och istället vill ha en utbildning kan vi sätta upp anpassade utbildningar för just dig och din organisation. Eller så kan du redan nu signa upp dig för early access till vår webbutbildning i GA4 som lanseras inom kort. Early Access

Vårt unika upplägg hjälper
dig att lyckas!

Vi har kombinerat experter från hela världen med lokala digitala marknadsstrateger som koordinerar och leder arbetet tillsammans med våra kunder. Vi kan då på ett kostnadseffektivt sätt skapa digitala och agila marknadsteam baserat på era behov.

Vi tror på att det är viktigt att marknadsföring för företag inte bara ska ses som ett kostnadsställe utan att det istället ska vara mer fokus på möjligheterna att öka sina intäkter. När det kommer till marknadsföring för företag går det idag att mäta och följa upp i detalj för att se om satsningarna är lönsamma och uppfyller de mål som satts upp.

Vad sägs om att få en marknadsföringsfunktion för ditt företag utan att behöva anställa någon och till en bråkdel av kostnaden? Nyhetsbrev, företagsblogg, white papers, explainer videos, sociala medier, PPC kampanjer, workflows, webbutveckling, content marketing och marketing automation mm.

Behöver du hjälp med en viss del inom marknadsföring för ditt företag går det också.

Baserat på dina behov sätt vi upp aktiviteter som Contitude hjälper dig med löpande varje månad så att du kan fokusera på det du är bäst på. Detta kan vara allt ifrån att skriva löpande blogginlägg till att göra animerade videos.

Det är en perfekt marknadsföringshjälp för ditt företag när du känner att du inte hinner med allt du skulle vilja och är tvungen att prioritera annat.

Anledningar till att
arbeta med Contitude

Mätbara mål

Vi jobbar med mätbar marknadsföring och hjälper dig som kund att fatta beslut baserade på er egna data. Vi följer upp resultat från marknadsaktiviteterna löpande för att kunna ta beslut som hjälper er att nå era mål.

Marketing Funnel

Vi arbetar utifrån “marknads tratten” och erbjuder tjänster som omfattar alla steg i tratten; Attract, Engage, Convert och Nurture. Det handlar om att nå målgruppen vid varje steg av kundresan, att bygga förtroende och vägleda dem till konvertering.

Flexibla månadsabonnemang

Våra kunder uppskattar verkligen vårt sätt att jobba då vi erbjuder att flexibelt månadsabonnemang som är utformat efter våra kunder behov.

Dedikerad kontaktperson

Som kund får du alltid en dedikerad digital marknadsstrateg som är er kontaktperson. Denna person lär känna dig och bolaget samt era kunder. Sedan tas olika experter in baserat på era behov och mål.

Extended team

Genom en kombination av en digital marknadsstrateg och ett externt team av experter kan vi tillgodose många av dina behov på ett flexibelt och effektiv sätt. Vi kallar denna unika modell för Marketing as a Service.

Kunder som gillar oss

Alla
Placeholder Text. Content will be loaded from CMS. Please do not edit.
Place Holder
PlaceHolder
"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"
Robert Conzato
VD - Headhuntingbyrån Closers
"Initialt tittade vi på tre aktörer att samarbeta med. Eftersom detta inte var inom vår comfortzone eller kompetens så var det viktigt för oss att leverantören kunde lyssna in vårt behov och våra utmaningar och sedan förklara på ett begripligt sätt hur leverantören skulle göra för att hjälpa oss att lyckas. Det blev då självklart för oss att välja Contitude. Våra kontaktpersoner är proffsiga, kommer med bra idéer, är tydliga och levererar alltid.”
Elisabeth Eriksson
VD
”Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!”
Petra Hansson
Marketing Supervisor
Contitude kompletterar oss med sin kompetens och hittar alltid lösningar på utmaningar vi har. De avlastar mig i mitt arbete och jag har alltid någon att bolla tankar och idéer med när jag känner att jag kört fast.
Terese Hedin
Marknadschef
Det känns som att vi har hittat en bra struktur för våra marknadsaktiviteter och Contitude är flexibla när vi behöver ändra i planen. Vi har ett nära samarbete och hinner med fler aktiviteter som hjälper oss att nå våra mål.
Yaya Selva
Nordic Marketing Manager
För mig är Contitude och Erika, ansvarig projektledare A-O för att jag och bolaget skall kunna leva upp till dagens krav på digital marknadskommunikation och närvaro. För mig finns då tid att fokusera på innehåll och den röda tråden i vår kommunikation
Marie Tjeder
Marknad & kommunikation

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte