Content

Innehåll som du fyller digitala kanaler med
Delar av vad vi gör:
  • Blogginlägg
  • Artiklar
  • Whitepaper och guider
  • Nyhetsbrev
  • Intervjuer och referenscase
  • Övrig copy

Varför

Att jobba med innehåll är en viktig faktor för SEO, då det det stärker hemsidans auktoritet och gör att du faktiskt kan synas på de sökord ni vill. Det hjälper också till att skapa förtroende inom branschen genom kunskapsdelning och kan även användas för att generera varma leads. Oftast är tyvärr denna viktiga aktivitet lågt prioriterad i brist på tid, resurser eller idétorka.

Hur

I samarbete med oss tar vi fram aktiviteter och kvalitetssäkrar med hjälp av er dedikerade marknadsstrateg. I vårt nätverk har vi flera typer av skribenter i flera olika branscher och språk. Det gör att vi lätt kan förstå oss på er och därmed börja producera innehåll som ni kan stå för.

Vad

Oavsett om ni letar efter en Copywriter, Skribent, Ghostwriter, Blogg, texter eller SEO skribent så har Contitude rätt match för er.

Arbetar ni över flera länder? Vi skriver och översätter på de nordiska språken samt även till engelska så att ni slipper leta upp flera leverantörer.

Vill du lära dig mer om Content Marketing? Klicka här!

Vill du prata med oss om hur vi kan hjälpa dig med content?

Fler tjänster
SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och mäter er annonsering.
Video
Vi hjälper er att skapa olika typer av videos.
Sociala Medier
Vi är sociala och gillar det digitala.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Vår process
Förstudie

Ett samarbete med oss inleds alltid med en fristående förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om förstudien här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av ett brett nätverk av globala experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Förstudien resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Din ansökan har blivit mottagen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte