Content

Innehåll som du fyller digitala kanaler med
Delar av vad vi gör:
  • Blogginlägg
  • Artiklar
  • Whitepaper och guider
  • Nyhetsbrev
  • Intervjuer och referenscase
  • Övrig copy

Varför ska man jobba med content?

Att aktivt arbeta med content, eller innehåll, är viktigt av flera skäl. Dels därför att content är en nyckelfaktor som behövs för att din hemsida ska ranka högt i sökmotorers sökresultat. Kvalitativt, sökmotoroptimerat, innehåll, stärker hemsidans auktoritet och gör att ni kan synas på de sökord ni vill. Bra content hjälper inte bara till att locka besökare, det ökar också sannolikheten att dina besökare stannar kvar och interagerar med din hemsida. Upplever besökarna att ditt innehåll är intressant och värdefullt, tenderar dem att stanna längre. Content hjälper också dig att skapa ett förtroende hos din målgrupp och stärker trovärdigheten i ditt varumärke. Innehåll och kunskapsdelning är oftast en grundsten i en digital marknadsföringsstrategi med målet att generera varma leads.

Vad för typ av content kan Contitude hjälpa till med?

Begreppet content innefattar många olika innehållsformat. Vilket content som är bäst för er hemsida beror på er specifika målgrupp och företagsmål. Vi på Contitude skapar allt från bloggartiklar och landningssidor till whitepaper och e-böcker, kundcase, video och bilder.

Vill du lära dig mer om Content Marketing? Klicka här!

Vill du prata med oss om hur vi kan hjälpa dig med content?

Vanliga frågor om content:

Hur ofta ska jag ta fram nytt content för min webbplats eller blogg?

Hur ofta nytt innehåll skapas beror på olika faktorer som din bransch, målgrupp och tillgängliga resurser. Generellt rekommenderas det att upprätthålla ett konsekvent innehållsschema som stämmer överens med din publiks förväntningar och din förmåga att producera innehåll av hög kvalitet.

Kan Contitude ta fram rörligt content?

Ja! Vi kan ta fram och redigera bilder, animera, filma, kombinera animerade och filmat material och klippa ihop stockfilmer. Vi är flexibla och kan göra det mesta inom content.
Se exempel på filmer vi har tagit fram

Fler tjänster
SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och mäter er annonsering.
Video
Vi hjälper er att skapa olika typer av videos.
Sociala Medier
Vi är sociala och gillar det digitala.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Vår process
Tillväxtplan

Ett samarbete med oss inleds med en förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om tillväxtplanen här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av våra experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Tillväxtplanen resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte