Google Ads

Betald annonsering
Delar av vad vi gör:
  • Sökordsanalys
  • Uppsättning av annonskonto och kampanjer
  • Löpande optimering och analys
  • Annonseringsstrategi
  • A/B-testning

Varför Google Ads?

Annonsering på sökmotorer är ett bra sätt att generera resultat direkt, genom att snabbt synas där ni vill synas. Betala enbart för de som besökt din hemsida från annonserna och få en tydlig överblick över er ROI från annonsering. Är ni intresserade av att börja med sökmotormarknadsföring med hjälp av Google Ads (tidigare AdWords) eller tror ni att man kan förbättra ert nuvarande resultat?

Hur hjälper vi dig med Google Ads?

Contitude hjälper er med allt ifrån att sätta upp konto till att optimera era kampanjer. Med våra specialister ser vi till så att ni har förutsättningarna för att ta era annonser till nästa steg eller gör rätt från början. Vi jobbar både med sökannonser och display och jobbar kontinuerligt med att förbättra era kampanjer.

Vi ser att annonskontot ägs av er och att er annonsbudget enbart går till annonser. Vi avsätter tid varje månad för att optimera eller förbättra era sök och/eller display kampanjer för kunna konkurrera och uppnå bästa möjliga resultat för Google Ads.

Vill du prata med oss om hur vi kan hjälpa dig med Google Ads?

Fler tjänster
SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Video
Vi tar fram olika typer av videos till våra kunder.
Sociala Medier
Vi är sociala och gillar det digitala.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Content
Optimering och produktion av innehåll för att driva trafik.
Vår process
Tillväxtplan

Ett samarbete med oss inleds med en förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om tillväxtplanen här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av våra experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Tillväxtplanen resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte