Konverterings­optimering

Vi hjälper dig att få fler affärer.
Delar av vad vi gör:
  • Identifiering av konverteringspunkter
  • Analys av webbdata och kundresa
  • Löpande konverteringsoptimering
  • Rekommendationer och strategi

Vad är konverteringsoptimering?

Konverteringsoptimering handlar om att vägleda besökaren i rätt riktning på din hemsida och möjliggöra konverteringar oavsett vilken fas i kundresan besökaren befinner sig. Det kan vara allt ifrån att ladda hem en guide till att boka en demo. Att löpande arbeta med konverteringsoptimering är bra för att identifiera vilka aktiviteter som ger resultat, se mönster och följa upp mål och KPI:er på ett korrekt sätt.

Hur arbetar vi med konverteringsoptimering?

Vi går igenom er hemsida för att att ta reda på om den är konverteringsoptimerad på bästa sätt. Vi går igenom datan och analyserar sidan. Vi ser över vilka typer av konverteringspunkter som finns samt vart de finns på sidan.

Finns det tydliga konverteringspunker och kundresa eller saknas det något. Baserat på detta tar vi fram en strategi och rekommendationer för hur ni skall göra för att förbättra er konverteringsgrad.


Vill du prata med oss om hur vi kan hjälpa dig med konverteringsoptimering?

Fler tjänster
SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och mäter er annonsering.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Content
Optimering och produktion av innehåll för att driva trafik.
Video
Vi hjälper er att skapa videos som engagerar och konverterar.
Vår process
Tillväxtplan

Ett samarbete med oss inleds med en förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om tillväxtplanen här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av våra experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Tillväxtplanen resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte