SEO

Sökmotoroptimering
Delar av vad vi gör:
  • Teknisk SEO Analys
  • Sökordsanalys
  • Kundresa och personas
  • Producering av texter
  • Optimering av texter
  • Contentanalys

Varför

Att synas vid sökningar är bland det viktigaste marknadsaktiviteterna idag då majoriteten av köpbeslut initieras via en sökmotor. Sökmotoroptimering hjälper er att synas bättre och mer, på rätt sökord, för att möta din potentiella kund där kunden befinner sig.

Hur

Tillsammans med oss på Contitude tar vi fram en handlingsplan för att förbättra er nuvarande SEO samt för hur ni ska synas på de sökord som är relevanta för er för att kunna möta era kunders frågeställningar genom situations-anpassat innehåll.

Vi analyserar och åtgärdar det tekniska och tittar på hur er målgrupp söker för att ta reda på vilka sökord som passar bäst för er. Utifrån detta hjälper vi er ta fram innehåll i alla steg i köpprocessen för både enstaka sökord till längre sökfraser.

Vill du veta mer om SEO? Läs mer!

Vill du prata mer om hur vi kan hjälpa er med SEO?

Fler tjänster
Content
Optimering och produktion av innehåll för att driva trafik.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och optimerar er annonsering.
Video
Planering och genomförande av all typ av videoproduktion.
Sociala Medier
Vi är sociala och gillar det digitala.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Vår process
Förstudie

Ett samarbete med oss inleds alltid med en fristående förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om förstudien här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av ett brett nätverk av globala experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Förstudien resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Din ansökan har blivit mottagen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte