Sociala medier

Contentproduktion och annonsering
Delar av vad vi gör:
  • Strategi
  • Skapa innehåll
  • Publicering
  • Annonsering
  • Analys

Varför

Fördelar med sociala medier är att ha kanaler där du har direktkontakt med din målgrupp och där du kan nå ut till din målgrupp både organiskt och via annonsering. Sociala kanaler hjälper till att bygga kännedom och förtroende kring ditt varumärke och det går även att mäta i siffror hur dina marknadsaktiviteter presterar.

Hur

Vi hjälper dig med allt från att lägga en strategi till att fylla dina konton på sociala medier med innehåll och analysera resultatet av din aktivitet. Fördelen med publicering och annonsering via sociala medier är att vi enkelt kan mäta och analysera resultatet av varje kampanj.

Vi jobbar främst med LinkedIn, Facebook och Instagram men är öppna för andra medier så tveka inte att bolla idéer med oss!


Vill du prata med oss om hur vi kan hjälpa dig med sociala medier?

Fler tjänster
SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och mäter er annonsering.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Content
Optimering och produktion av innehåll för att driva trafik.
Video
Vi hjälper er att skapa videos som engagerar och konverterar.
Vår process
Förstudie

Ett samarbete med oss inleds alltid med en fristående förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om förstudien här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av ett brett nätverk av globala experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Förstudien resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte