Marketing Automation

Verktyg och metoder för leadsgenerering
Delar av vad vi gör:
  • Strategi
  • Visualisering
  • Skapar innehåll
  • Landningssidor
  • Mail
  • Nedladdningsbart material
  • Flöden

Varför behövs Marketing Automation?

Marketing Automation ger er möjlighet att automatisera processer, frigöra tid och få mer information om era potentiella kunder.

Ni kan underhålla och bearbeta potentiella kunder med information tills ni anser att de är mogna för en personlig kontakt. Systemet kan hjälpa er med att klassificera de kontakter som kommer in och skickar en notis när det är dags för exempelvis en säljare att ringa upp den potentiella kunden.

Hur hjälper Contitude till med Marketing Automation?

Contitude har flertal specialister inom olika system och samarbetar med såväl stora som små bolag. Vi bollar idéer och kan hjälpa till mer med att sätta upp automatiserade flöden efter målgrupper för att förbättra kommunikationen mellan sälj och marknadsavdelningen.

Vi har även skribenter inom flera branscher som hjälper er skapa det innehåll som behövs för att uppnå det resultat er organisation vill nå.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Fler tjänster
SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och mäter er annonsering.
Video
Vi hjälper dig att skapa videos som engagerar och konverterar.
Sociala Medier
Vi är sociala och gillar det digitala.
Content
Optimering och produktion av innehåll för att driva trafik.
Vår process
Tillväxtplan

Ett samarbete med oss inleds med en förstudie. I förstudien genomför vi en detaljerad analys av er befintliga hemsida, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om tillväxtplanen här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av våra experter - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Tillväxtplanen resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte