MaaS - Marketing
as a Service

Vi hjälper företag med komplexa säljprocesser att skapa en datadriven marknadsfunktion som genererar intäkter. Vi är specialister på att utforma säljdrivna marknadsföringsstrategier, och hjälper sälj- och marknadsteam att jobba sammansvetsat mot de gemensamma företagsmålen.

Marketing as a Service är en modell framtagen baserat på våra kunders behov och utmaningar. Genom erfarna digitala strateger, tillsammans med ett team av specialister, kan vi skapa och utföra strategier som gör att ni når just era mål och förbättrar era resultat.  

Våra abonnemang är flexibla,  resurs- och kostnadseffektiva och anpassade efter era mål och behov. Vill du veta mer om MaaS?

Boka ett möte med oss!

Vår process

Tillväxtstrategi

Ett samarbete med oss inleds med en tillväxtstrategi. I detta arbete genomför vi en detaljerad analys av er befintliga digitala närvaro, nuvarande aktiviteter och kanaler samt formulerar tillsammans med er mätbara mål att arbeta mot. Läs mer om tillväxtplanen här.

Implementering

Vårt team av erfarna digitala marknadsstrateger ser till att strategin implementeras och att all uppsättning för att kunna mäta och utvärdera arbetet finns på plats. Med hjälp av vårt team av specialister  - inom bland annat copy, SEO, Ads, sociala medier, videoanimering, grafisk design och webbutveckling - tar vi strategin från plan till handling

Strategi

Förstudien resulterar i kvalificerade rekommendationer och en hållbar marknadsstrategi anpassad efter just era behov och förutsättningar. Allt detta i linje med att kunna nå era företagsmål. Strategin baseras på de specifika aktiviteter ni ska fokusera på för att uppnå era mål och hur dessa aktiviteter bör utföras för bästa möjliga resultat.

Löpande månadsabonnemang

Med ett team bestående av digitala strateger och specialister jobbar vi löpande med era leveranser, optimering, analys och utvärdering. Vi arbetar långsiktigt för att ni ska kunna nå era mål och skapa den tillväxt ni eftersträvar. Våra månadsabonnemang är anpassade efter era specifika behov och du som kund har alltid en dedikerat kontaktperson som arbetar proaktivt för att hela tiden förbättra era resultat.

Hos oss får du

Eget team med specialister

Genom en kombination av en digital marknadsstrateg och ett team av specialister kan vi tillgodose många av dina behov på ett flexibelt och effektiv sätt. Vi kallar denna unika modell för Marketing as a Service.

Flexibla månadsabonnemang

Våra kunder uppskattar verkligen vårt sätt att jobba då vi erbjuder att flexibelt månadsabonnemang som är utformat efter våra kunder behov.

Dedikerad kontaktperson

Som kund får du alltid en dedikerad digital marknadsstrateg som är er kontaktperson. Denna person lär känna dig och bolaget samt era kunder. Sedan tas olika experter in baserat på era behov och mål.

Rapportering

Transparens är ett av våra ledord och därför rapportera vi alltid löpande hur era insatser presterar. Vad går bra och vad går mindre bra. Utifrån data hjälper vi er att optimera er digitala marknadsföring.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte