Kunder

"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"
Robert Conzato
VD - Headhuntingbyrån Closers
Contitude fungerar som vår marknadsavdelning och hjälper oss att planera, genomföra och följa upp vårt SEO-arbete.
Sofia Lindblad
Key Account Manager
Det känns som att vi har hittat en bra struktur för våra marknadsaktiviteter och Contitude är flexibla när vi behöver ändra i planen. Vi har ett nära samarbete och hinner med fler aktiviteter som hjälper oss att nå våra mål.
Yaya Selva
Nordic Marketing Manager
För mig är Contitude och Erika, ansvarig projektledare A-O för att jag och bolaget skall kunna leva upp till dagens krav på digital marknadskommunikation och närvaro. För mig finns då tid att fokusera på innehåll och den röda tråden i vår kommunikation
Marie Tjeder
Marknad & kommunikation
Contitude kompletterar oss med sin kompetens och hittar alltid lösningar på utmaningar vi har. De avlastar mig i mitt arbete och jag har alltid någon att bolla tankar och idéer med när jag känner att jag kört fast.
Terese Hedin
Marknadschef
"Initialt tittade vi på tre aktörer att samarbeta med. Eftersom detta inte var inom vår comfortzone eller kompetens så var det viktigt för oss att leverantören kunde lyssna in vårt behov och våra utmaningar och sedan förklara på ett begripligt sätt hur leverantören skulle göra för att hjälpa oss att lyckas. Det blev då självklart för oss att välja Contitude. Våra kontaktpersoner är proffsiga, kommer med bra idéer, är tydliga och levererar alltid.”
Elisabeth Eriksson
VD
Samarbetet mellan oss och Contitude är regelbundet och givande med ordentliga rapporteringar. Den professionella personalen har en ordentlig överblick över arbetet och ser möjligheter och utveckling framåt.
Petra Hansson
Marketing Supervisor
Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!
Petra Hansson
Marketing Supervisor
Contitudes erfaring og kompetanse innen digital markedsføring har vært sentralt for å utvikle oss innen inbound marketing. De har vist solid erfaring med temaer som teknisk SEO, marketing automation og digital markedsføring på ulike plattformer.
Morten Nilstad Pettersen
Head of Operations
Med Contitude på laget får du en partner innen digital markedsføring som kan utfordre, utvikle og sikre kontinuitet i arbeidet med inbound marketing. De viser fleksiblitet, kreativitet og tilpasser seg godt etter kundens behov.
Morten Nilstad Pettersen
Head of Operations
Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!
Petra Hansson
Marketing Supervisor
”Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!”
Petra Hansson
Marketing Supervisor

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte