Webbutbildning Google Analytics 4, GA4

Den 1 juli 2023 kommer Universal Google Analytics, (UA), att sluta samla in information och därför inte längre fungera som webb analysverktyg. Google Analytics 4 (GA4) som är tänkt att ersätta UA har funnits tillgängligt en längre tid och om du vill fortsätta kunna analysera dina marknadsföringsinsatser är det dags att gå över om du inte redan gjort det.

GA4 och UA fyller samma funktion i att analysera webbplatsdata men de skiljer sig åt en hel del när det kommer till hur du ska använda verktyget. Därför har vi tagit fram en GA4 kurs för dig som vill komma igång med verktyget. Du hittar kursen här: Introduktion till GA4

I GA4 utbildningen går vi igenom allt från hur du sätter upp GA4 från första början till best practice analyser vilket kommer göra att du direkt kan börja arbeta i verktyget. Hela GA4 kursen är på svenska och med video så ser du exakt hur du ska gå till väga för att kunna analysera din data på ett helt nytt sätt.

Utbildningen är ca 2 timmar och består av följande delmoment: 
- Intro
- Varför är mätning och spårning viktigt för marknadsförare?
- Vad är GA4?
- Sätta upp GA4 från grunden
- Navigering och hitta rätt i GA4
- Händelser och konverteringar
- Segment och filter
- Praktiska inställningar
- Best practice analyser

Här har du en förhandstitt på GA4 kursen: 

Vi vill alltid skapa värde och erbjuder därför pengarna tillbaka om du inte är nöjd med kursen.
Gå till webbutbildningen här: GA4 webbkurs

Om du vill veta mer om bytet från UA till GA4 har vi samlat mycket av den viktigaste informationen i vårt blogginlägg: Allt du behöver veta inför bytet från UA till GA4

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte