Behöver ditt företag
hjälp med digital
marknadsföring?

Contitude – Marketing as a Service. Behöver ditt företag hjälp med digital marknadsföring?

Digital marknadsföring för företag

Ska ditt företag börja marknadsföra sig? Då har du kommit rätt! Vi hjälper dig att komma igång med marknadsföringen. I och med att kundernas köpresor ser annorlunda ut idag än vad de gjorde för 10 år sedan har marknadsföring för företag blivit allt viktigare.

Idag tar vi själva reda på information innan vi bestämmer oss för att göra ett köp. Det gör det tyvärr svårare för företag att nå ut till sina potentiella kunder via traditionella kanaler så som telefon, mejl och annonser.

För att lyckas handlar det idag om att finnas där kunderna söker. En otroligt viktig kanal idag är därför sökmotorerna. Om du inte finns bland alternativen i sökresultatet på t.ex. Google så är dina chanser att få till en affär väldigt små.

Om du däremot finns högt upp i sökresultatet så kommer du ha större möjlighet att driva trafik till din hemsida och därmed lyckas konvertera besökare till kunder.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Vi hjälper ditt företag med detta!

På detta sätt kommer du kunna få in fler leads vilket i sin tur hjälper dina säljare att gå på mer kvalificerade möten. Du fokuserar helt enkelt enkelt era resurser på de potentiella kunder som verkligen är intresserade av det ni erbjuder.

Marknadsföring för företag – Vi på Contitude hjälper dig med att komma igång och implementera en full digital marknadsföringsstrategi som genererar resultat.

Vi kallar tjänsten för MaaS – Marketing as a Service – som går ut på att man till en fast månadsinvestering får tillgång till de kompetenser som krävs för att lyckas med marknadsföring för företag.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vårt unika upplägg hjälper dig att lyckas!

Vi har kombinerat experter från hela världen med lokala digitala marknadsstrateger som koordinerar och leder arbetet tillsammans med våra kunder.

Vi kan då på ett kostnadseffektivt sätt skapa digitala och agila marknadsteam baserat på era behov. Vi tror på att det är viktigt att marknadsföring för företag inte bara ska ses som ett kostnadsställe utan att det istället ska vara mer fokus på möjligheterna att öka sina intäkter. När det kommer till marknadsföring för företag går det idag att mäta och följa upp i detalj för att se om satsningarna är lönsamma och uppfyller de mål som satts upp.

Vad sägs om att få en marknadsföringsfunktion för ditt företag utan att behöva anställa någon och till en bråkdel av kostnaden? Nyhetsbrev, företagsblogg, white papers, explainer videos, sociala medier, PPC kampanjer, workflows, webbutveckling, content marketing och marketing automation mm.

Behöver du hjälp med en viss del inom marknadsföring för ditt företag går det också baserat på dina behov sätt vi upp aktiviteter som Contitude hjälper dig med löpande varje månad så att du kan fokusera på det du är bäst på. Detta kan vara allt ifrån att skriva löpande blogginlägg till att göra animerade videos.

Det är en perfekt marknadsföringshjälp för ditt företag när du känner att du inte hinner med allt du skulle vilja och är tvungen att prioritera annat.

Hjälp med agil och mätbar marknadsföring för företag!

Med digital marknadsföring företag går det att arbeta både agilt och digitalt med relativt små medel. Till skillnad från traditionell marknadsföring där man har mycket förarbete innan man skickar filer till tryck eller sätter igång en tv kampanj kan man med digitalmarknadsföring för företag sätta igång en liten kampanj för att snabbt utvärdera och optimera. På så vis kan vi hela tiden skapa bättre resultat utifrån den data vi får ut av våra insatser.

Vi tror på nära och långsiktiga relationer där vi tillsammans kan jobba på ett kul och effektivt sätt för att skapa riktigt bra resultat.

Vi ser fram emot att prata vidare med dig och hjälpa dig att ta ditt företags marknadsföring till nästa nivå!

Läs vår blogg här!

Anledningar till att
arbeta med Contitude

Mätbara mål

Vi jobbar med mätbar marknadsföring och hjälper dig som kund att fatta beslut baserade på er egna data. Vi följer upp resultat från marknadsaktiviteterna löpande för att kunna ta beslut som hjälper er att nå era mål.

Marketing Funnel

Vi arbetar utifrån “marknads tratten” och erbjuder tjänster som omfattar alla steg i tratten; Attract, Engage, Convert och Nurture. Det handlar om att nå målgruppen vid varje steg av kundresan, att bygga förtroende och vägleda dem till konvertering.

Flexibla månadsabonnemang

Vi skapar ett skräddarsytt upplägg med en tydlig aktivitetsplan baserat på era behov. Vi kan även skala upp och ner abonnemanget under resans gång, när behoven förändras. Vi växer tillsammans!

Dedikerad kontaktperson

Som kund får du alltid en dedikerad digital marknadsstrateg som är er kontaktperson. Denna person lär känna dig och bolaget samt era kunder. Sedan tas olika experter in baserat på era behov och mål.

Extended team

Genom en kombination av en digital marknadsstrateg och ett externt team av experter kan vi tillgodose många av dina behov på ett flexibelt och effektiv sätt. Vi kallar denna unika modell för Marketing as a Service.

Kunder som gillar oss

Alla
Placeholder Text. Content will be loaded from CMS. Please do not edit.
Place Holder
PlaceHolder
"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"
Robert Conzato
VD - Headhuntingbyrån Closers
"Initialt tittade vi på tre aktörer att samarbeta med. Eftersom detta inte var inom vår comfortzone eller kompetens så var det viktigt för oss att leverantören kunde lyssna in vårt behov och våra utmaningar och sedan förklara på ett begripligt sätt hur leverantören skulle göra för att hjälpa oss att lyckas. Det blev då självklart för oss att välja Contitude. Våra kontaktpersoner är proffsiga, kommer med bra idéer, är tydliga och levererar alltid.”
Elisabeth Eriksson
VD
”Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!”
Petra Hansson
Marketing Supervisor
Contitude kompletterar oss med sin kompetens och hittar alltid lösningar på utmaningar vi har. De avlastar mig i mitt arbete och jag har alltid någon att bolla tankar och idéer med när jag känner att jag kört fast.
Terese Hedin
Marknadschef
Det känns som att vi har hittat en bra struktur för våra marknadsaktiviteter och Contitude är flexibla när vi behöver ändra i planen. Vi har ett nära samarbete och hinner med fler aktiviteter som hjälper oss att nå våra mål.
Yaya Selva
Nordic Marketing Manager
För mig är Contitude och Erika, ansvarig projektledare A-O för att jag och bolaget skall kunna leva upp till dagens krav på digital marknadskommunikation och närvaro. För mig finns då tid att fokusera på innehåll och den röda tråden i vår kommunikation
Marie Tjeder
Marknad & kommunikation

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte