Digital marknadsföring i Stockholm

Contitude - Marketing As A Service! Vi hjälper dig att nå dina tillväxtmål!

Digital marknadsföring i Stockholm - vi hjälper dig!

Behöver du hjälp med digital marknadsföring i Stockholm? Vi kan bli din samarbetspartner och hjälpa dig med digital marknadsföring. Läs vidare!

Är det dags att påbörja resan mot fler leads och fler kvalificerade möten med hjälp av digital marknadsföring? Då har du kommit helt rätt. Vi på Contitude kan hjälpa dig genom att ta fram och genomföra en strategi för digital marknadsföring.

Behöver du en partner inom digital marknadsföring i Stockholm?

Digital marknadsföring ska inte ses enbart som ett kostnadsställe, utan fokus ska ligga på möjligheterna att öka sina intäkter. Med modern marknadsföring online kan du mäta och följa upp i detalj för att se om satsningarna är lönsamma och leder till de mål som satts upp.

Vi kombinerar handplockade experter från hela världen med lokala digitala marknadsstrateger som koordinerar och leder arbetet tillsammans med dig som kund.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

MaaS - Marketing as a Service

Vår tjänst MaaS – Marketing as a Service – innebär att du får tillgång till de kompetenser som finns på en marknadsavdelning med de resurser som krävs för att lyckas med din marknadsföring på webben. Allt till en fast månadskostnad. 

Du får en marknadsavdelning utan att du behöver anställa någon och till en bråkdel av kostnaden! Vi hjälper dig med nyhetsbrev, företagsblogg, white papers, explainer videos, sociala medier, PPC kampanjer, workflows, webbutveckling och mycket mer. 

Du får ett eget digitalt och agilt marknadsföringsteam som drivs av er egen digitala marknadsstrateg!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi hjälper dig att nå dina tillväxtmål med hjälp med agil och mätbar digital marknadsföring i Stockholm!

Om du enbart behöver hjälp med content eller en enskild del av en strategi för digital marknadsföring så hjälper vi dig gärna med det. Då kommer vi överens om aktiviteter som Contitude sköter löpande varje månad, så att du kan fokusera på det du är bäst på. En perfekt digital marknadsföringshjälp för dig som har ont om tid och behöver prioritera annat.

Vi är experter på marknadsföring online och vill hjälpa dig och ditt företag att öka er försäljning och nå era mål. Hör av dig till oss redan idag så kan vi börja resan tillsammans!

Vi arbetar aktivt med att hjälpa våra kunder med digital marknadsföring i Stockholm och en stor del av vårt arbete ligger i att utbilda våra kunder. Det ser vi som en viktig del för att våra kunder ska kunna få maximal nytta av Contitudes erbjudande.

För dig som ännu inte är kund så hittar du massor med matnyttig kunskap på vår blogg och vår kunskapsbank!

Läs vår blogg här!

Anledningar till att
arbeta med Contitude

Mätbara mål

Vi jobbar med mätbar sälj och marknadsutveckling och hjälper dig som kund att fatta beslut baserade på er egna data. Vi följer upp resultat löpande för att kunna ta beslut som hjälper er att nå era mål.

Strategiskt & proaktivt

Genom en skräddarsydd och konkret plan för aktiviteter kan vi jobba proaktivt, resultatdrivet och skapa resultat som driver försäljning, ökar tillväxten och förbättrar lönsamheten. Genom att optimera sälj och marknadsprocesserna skapar vi bättre förutsättningar för sälj att stänga fler affärer.

Flexibla månadsabonnemang

Vi skapar ett skräddarsytt upplägg med en tydlig aktivitetsplan baserat på era behov. Vi kan även skala upp och ner abonnemanget under resans gång, när behoven förändras. Vi växer tillsammans!

Dediikerat kontaktperson

Som kund får du alltid en dedikerad digital marknadsstrateg som är er kontaktperson. Denna person lär känna dig och bolaget samt era kunder. Sedan tas olika experter in baserat på era behov och mål.

Extended team

Genom en kombination av en digital marknadsstrateg och ett team av specialister kan vi tillgodose många av dina behov på ett flexibelt och effektiv sätt. Vi kallar denna unika modell för Marketing as a Service.

Kunder som gillar oss

Alla
Placeholder Text. Content will be loaded from CMS. Please do not edit.
Place Holder
PlaceHolder
"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"
Robert Conzato
VD - Headhuntingbyrån Closers
"Initialt tittade vi på tre aktörer att samarbeta med. Eftersom detta inte var inom vår comfortzone eller kompetens så var det viktigt för oss att leverantören kunde lyssna in vårt behov och våra utmaningar och sedan förklara på ett begripligt sätt hur leverantören skulle göra för att hjälpa oss att lyckas. Det blev då självklart för oss att välja Contitude. Våra kontaktpersoner är proffsiga, kommer med bra idéer, är tydliga och levererar alltid.”
Elisabeth Eriksson
VD
”Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!”
Petra Hansson
Marketing Supervisor
Contitude kompletterar oss med sin kompetens och hittar alltid lösningar på utmaningar vi har. De avlastar mig i mitt arbete och jag har alltid någon att bolla tankar och idéer med när jag känner att jag kört fast.
Terese Hedin
Marknadschef
Det känns som att vi har hittat en bra struktur för våra marknadsaktiviteter och Contitude är flexibla när vi behöver ändra i planen. Vi har ett nära samarbete och hinner med fler aktiviteter som hjälper oss att nå våra mål.
Yaya Selva
Nordic Marketing Manager
För mig är Contitude och Erika, ansvarig projektledare A-O för att jag och bolaget skall kunna leva upp till dagens krav på digital marknadskommunikation och närvaro. För mig finns då tid att fokusera på innehåll och den röda tråden i vår kommunikation
Marie Tjeder
Marknad & kommunikation

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte