Är ert Smarketing-arbete on point?

Utvärdera ert Smarketingarbete!

Closers och Contitude har de senaste 10 åren hjälpt otaliga företag att skapa mer intäkter genom att effektivisera deras Smarketing-arbete.

Just nu har du möjligheten att göra en hälsokoll på hur ert Smarketing-arbete fungerar idag.

Genom att göra djup intervjuer med sälj och marknad kartlägger vi hur er sälj och marknadsfuktion jobbar tillsammans idag.

Ni kommer få ett score baserat på ert nuläge som ni kan jobba utifrån.

Leveransen av denna analys sker i ett gemensamt möte där vi går igenom våra findings och där ni får massor av rekommendationer för hur ni ska kunna jobba på bästa möjliga sätt framåt

Denna analys är bra för båda företag som vill komma igång med Smarketing och för bolag som har kommit en bit på vägen.

Prislappen för denna nulägesanalys är 15900kr ex moms.


Vad är Smarekting?

Du har säkerligen hört talas om Smarketing vilket innebär att sälj och marknad jobbar tillsammans som ett team för att kunna få ännu bättre utväxling på sina insatser och aktiviteter.

Historiskt sett har säljavdelningen och marknadsavdelningen jobbat helt separat. Sälj har kört på med sina aktiviteter och sitt fokus samtidigt som marknadsavdelningen gjort sin grej.

Under de senaste åren har det börjat ställas högre krav från sälj att marknad ska leverera fler varma leads. Detta har resulterat i att marknad har krigat på med leadsgenererande insatser för att göra sälj glada.

Detta kan man ju tycka är bra men vi får inte glömma att de absolut bästa resultaten uppstår när sälj och marknad börjar jobba som ett sammankopplat team.

Sälj kan, och bör inte sitta och vänta på att säljklara leads ska börja trilla in. Det är inte ett race där stafettpinnen bara ska skickas vidare utan det är en gemensam insats där alla jobbar tillsammans dagligen för att de uppsatta målen ska nås.

När företag börjar inse detta och kopplar ihop sälj och marknad på riktigt börjar också företagets totala resultat att öka. Ur detta föddes Smarketing som arbetssätt och det är vad vi på Closers och Contitude hjälper våra kunder med.

Inte redo att signa upp dig för en analys riktigt ännu?

Vi tar mer än gärna ett första möte med dig för att höra mer om er situation och även berätta mer genomgående vad som ingår i vår Smarketing-analys.

Boka ett möte med oss nedan så tar vi reda på om vi kan hjälpa er framåt.

Kunder vi har hjälpt!

Alla
Placeholder Text. Content will be loaded from CMS. Please do not edit.
Place Holder
PlaceHolder
"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"
Robert Conzato
VD - Headhuntingbyrån Closers
"Initialt tittade vi på tre aktörer att samarbeta med. Eftersom detta inte var inom vår comfortzone eller kompetens så var det viktigt för oss att leverantören kunde lyssna in vårt behov och våra utmaningar och sedan förklara på ett begripligt sätt hur leverantören skulle göra för att hjälpa oss att lyckas. Det blev då självklart för oss att välja Contitude. Våra kontaktpersoner är proffsiga, kommer med bra idéer, är tydliga och levererar alltid.”
Elisabeth Eriksson
VD
”Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!”
Petra Hansson
Marketing Supervisor
Contitude kompletterar oss med sin kompetens och hittar alltid lösningar på utmaningar vi har. De avlastar mig i mitt arbete och jag har alltid någon att bolla tankar och idéer med när jag känner att jag kört fast.
Terese Hedin
Marknadschef
Det känns som att vi har hittat en bra struktur för våra marknadsaktiviteter och Contitude är flexibla när vi behöver ändra i planen. Vi har ett nära samarbete och hinner med fler aktiviteter som hjälper oss att nå våra mål.
Yaya Selva
Nordic Marketing Manager
För mig är Contitude och Erika, ansvarig projektledare A-O för att jag och bolaget skall kunna leva upp till dagens krav på digital marknadskommunikation och närvaro. För mig finns då tid att fokusera på innehåll och den röda tråden i vår kommunikation
Marie Tjeder
Marknad & kommunikation

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte