Blogg
Team

Välkommen till Contitude, Nico!

Trots ett något annorlunda år så är det full rulle hos oss på Contitude där vi fortsätter med massa spännande jobb för våra kunder! Med höst kommer ju även förändring och vi är glada att idag kunna presentera ett av våra nytillskott som börjat arbeta här hos oss. För att lära känna vår nya stjärna lite bättre så kan ni här läsa en intervju med henne. Välkommen till Contitude Nico!

Vad kommer du ha för roll på Contitude?J

ag kommer jobba som Digital Marknadsstrateg och hjälpa kunder med deras digitala marknadsföring.

Berätta om din bakgrund

Jag har pluggat Ekonomi, Teknik och Design på Södertörns Universitet samt Marknadsföring på Stockholms Universitet. Arbetsmässigt har jag många års erfarenhet av retail och kommer närmast från ett e-commerceföretag där jag jobbat som digital marknadsspecialist i Turin.

Vad tycker du är mest spännande med digital marknadsföring?

Att kunna analysera och mäta resultaten av olika marknadsföringsaktiviteter samt att använda data som beslutsunderlag och planera strategier och sätta upp mål. Det är en föränderlig värld vilket gör att man aldrig står still utan ständigt fortsätter att lära sig.

Vad brinner du lite extra för?

Digital beteendevetenskap och antropologi inom teknologi tycker jag är otroligt spännande. Jag tycker även att UX och UI är intressant, speciellt i kombination med digital marknadsföring då det handlar om att leverera en så bra användarupplevelse eller tjänst som möjligt.

Framtidsspaning?

Det kanske är alldeles för förutsägbart att säga AI? Ju smartare våra prylar blir desto fler kontaktytor finns det att nå användaren på vilket gör att omni-channel marketing blir mer och mer viktigt. Att genom AI och data hitta nya, smartare och effektivare sätt att möta användaren på blir allt viktigare.

Vad gör du när du inte jobbar?

Mig hittar du antingen på en härlig restaurang eller i en danssal! Om det inte råder pandemi… Då lagar jag gärna mat själv och ger mig ut och springer istället. Annars umgås jag gärna med vänner, virkar små amigurumi-figurer eller läser en bra bok.

Vilken är din superkraft?

Att kunna peppa och skapa en god stämning. Tror det rotar sig i en allmänt glad attityd och positiv inställning. Klart att det går dåligt ibland men då gäller det att fokusera på det bra och jobba mot en lösning. Work hard, have fun, no drama.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte