Blogg
Team

CONTITUDE ELIMINERAR HINDREN ATT ANLITA GLOBALA FRILANSARE

Contitude tar bort de två största hindren för företag att använda frilansare i syfte att avlasta sina egna fasta resurser eller byta ut sina nuvarande, ofta kostsamma, lokala leverantörer. Nämligen osäkerhet och tidsbrist.

Vi har under en längre tid letat över hela världen för att, helt enkelt, finna de bästa frilansarna som finns. Vi har sökt, testat, utvärderat, tagit referenser, analyserat och till slut handplockat de absolut bästa frilansarna till vårt exklusiva nätverk av globala experter inom våra olika tjänsteområden. Allt detta har vi gjort för att du ska få möjlighet att ta del av vårt kvalitetssäkrade nätverk till en bråkdel av vad det kostar att anlita ett traditionellt nordiskt bolag för att lösa samma uppgift. Ofta handlar det om besparingar på över 60-70%!Contitude är dock mycket mer än en specialiserad frilansförmedling. De finns många olika sajter i världen som förmedlar frilansare åt företag. Men det finns ett antal problem som dessa förmedlare inte löser, förutom alla utmaningar som har med språkbarriärer och olika affärskulturer att göra, vilka inte diskuteras djupare här.

  1. Hur skall du veta vilka förmedlare som är bäst för dig?
  2. När du sedan hittat en förmedlare, hur vet du vilken frilansare som är den bästa för jobbet?
  3. Hur mycket tid kommer du själv att få lägga på löpande kommunikation och projektledning av frilansaren?
  4. Hur mycket tid kommer du att behöva lägga på kvalitetssäkring av resultatet?

Svaret på frågorna är att du förmodligen kommer att få lägga mycket mer tid än vad du räknat med och utfallet av projektet blir antagligen ganska osäkert och chansartat. Det är här Contitudekommer in i bilden.Eftersom vi redan gjort det stora omfattande arbetet med att kvalificera och handplocka de globala frilansarna som är bäst för olika arbetsuppgifter så försvinner hela arbetet i de två första punkterna direkt.I alla projekt som Contitudegenomför åt dig får du en egen lokal skandinavisk projektledare som blir din enda kontaktyta under hela projektet, stort som litet. Projektledaren är utbildad av oss och är expert på att tilldela ditt arbete till den absolut bästa och mest lämpliga frilansaren i vårt nätverk. Vidare hanterar projektledaren eventuella språkbarriärer och kulturskillnader samt den löpande kommunikationen med frilansaren.Innan resultatet levereras till dig genomförs en kvalitetssäkring för att säkerställa att leveransen stämmer överens med dina specifikationer. Den tid du behöver lägga på projektet är minimerad till det absolut mest nödvändiga. Resten av tiden kan du ägna åt andra viktiga arbetsuppgifter, medan vi ser till att dina projekt löper på snabbt och smidigt.Dessutom tar vi inte betalt för våra tjänster förrän du är helt nöjd med resultatet! På så sätt är det helt riskfritt för dig att använda våra tjänster.Varmt välkommen att prova oss!/Teamet från Contitude

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte