Öka försäljningen med Google ADS

Vårt fokus är först och främst att se till så att köp genomförs genom annonsering. Med ett urval av leverantörer har vi byggt upp en annonsstruktur som löpande uppdateras och optimeras för bästa möjliga resultat.

Utmaning

En av Nordic Biosites utmaningar är att synas när någon letar efter en eller flera av alla deras 5 000 000 specifika produkter.

Mål

Att öka antalet sålda produkter.

3400%
Vi har lyckats skapa en otrolig ROAS.
+ 98 st
Vi skapade flera konverteringar på hemsidan.
1600 st klick
Vi ökade antalet klick på annonserna.
Optimering
Löpande har vi förbättras deras resultat.

För att skapa synlighet för Nordic Biosites produkter och initiera köp genom annonsering hjälper vi på Contitude Nordic Biosite med Google ADS (SEM). Med ett urval av några leverantörer har vi byggt upp en annonsstruktur som löpande uppdateras och optimeras för bästa möjliga resultat. Vårt fokus är först och främst att se till så att köp genomförs genom vår annonsering.

”Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!”
Petra Hansson
Marketing Supervisor

Resultat

Genom löpande optimering av kampanjerna kan vi se att klick in på hemsidan, synlighet på Google, konverteringar och CTR (Click Through Rate) har haft en positiv utvecklingskurva sedan starten av vårt samarbete.

Under januari och februari år 2021 landade annonsbudgeten på cirka 17 000 kronor vilket resulterade i 1600 klick och 98 konverteringar. Varje konvertering kostade 170 kronor styck. Värdet av konverteringarna från Google ADS under dessa 2 månader var 1 miljon kronor vilket innebär att annonsbudgeten på 17 000 kronor skapade försäljning för 1 000 000 kronor. Ett resultat vi är superglada över att kunna presentera för vår kund Nordic Biosite.

Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!
Petra Hansson
Marketing Supervisor

Tack för förtroendet

Vill du också jämföra dina leverantörer eller ha hjälp med att välja rätt partner för att driva er digitala marknadsföring.

Ladda ner vår guide här!

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte