Säg hej till ditt nya marknadsteam!

Vi är en digital marknadsföringsbyrå som hjälper B2B-företag växa! Vi erbjuder all expertis du behöver hos en leverantör med vår modell Marketing as a Service.
Låt oss berätta mer
87%
av B2B-köp börjar med en googling
64%
lägre LAC för företag som konsekvent jobbar med inbound marketing
6x
ROI för företag som jobbar långsiktigt med inbound marketing
10x
effektivare konvertering av leads för företag med en inboundstrategi
MAAS - Marketing As a Service

Vi på Contitude jobbar långsiktigt med dig
som kund i en abonnemangsform – som är tydlig, kostnadseffektiv och resurseffektiv.

Mätbara mål

Vi jobbar med mätbar marknadsföring och hjälper dig som kund att fatta beslut baserade på er egna data. Vi följer upp resultat från marknadsaktiviteterna löpande för att kunna ta beslut som hjälper er att nå era mål.

Marketing Funnel

Vi arbetar utifrån “marknads tratten” och erbjuder tjänster som omfattar alla steg i tratten; Attract, Engage, Convert och Nurture. Det handlar om att nå målgruppen vid varje steg av kundresan, att bygga förtroende och vägleda dem till konvertering.

Flexibla månadsabonnemang

Vi skapar ett skräddarsytt upplägg med en tydlig aktivitetsplan baserat på era behov. Vi kan även skala upp och ner abonnemanget under resans gång, när behoven förändras. Vi växer tillsammans!

Hur kommer jag igång?

Kontakta oss för att boka ett möte, fysiskt eller digitalt. Vi ställer frågor om er verksamhet, era mål och hur ni jobbar idag. Vi börjar våra samarbeten med en förstudie för att kunna ta fram en strategi och tydliga rekommendationer. Därefter sätter vi upp en aktivitetsplan och kör igång. Vill du läsa mer om vår förstudie får du gärna klicka här. Svårare än så är det inte!

SEO
Analys och implementation av sökmotoroptimering.
Content
Optimering och produktion av innehåll för att driva trafik.
Google Ads
Vi sätter upp, underhåller och optimerar er annonsering.
Marketing Automation
Vi hjälper er att skapa och underhålla era flöden.
Video
Planering och genomförande av all typ av videoproduktion.
Sociala Medier
Vi är sociala och gillar det digitala.

Löpande upplägg

Ingår
Per månad
SEO optimerade blogginlägg
0st
Publicering i sociala medier
0h
Nedladdnings­bart
0st
Marketing automation workflow
0h
Betald annonsering
0h
Konverterings​optimering
0h
Teknisk SEO-optimering
0h
Digital strategi & analys
0h
Exempelpris
0 000 kr

Team

Contitudes team består av digitala strateger och ett extended team av erfarna specialister. Som kund får du en dedikerad digital strateg som projektleder samarbetet och driver marknadsföringen framåt.

Om oss

Kunder som gillar oss

Alla
Placeholder Text. Content will be loaded from CMS. Please do not edit.
Place Holder
PlaceHolder
"Tack vare samarbetet med Contitude har vi kunnat skapa en effektiv sälj och marknadsfunktion som skapar fler intäkter till bolaget"
Robert Conzato
VD - Headhuntingbyrån Closers
"Initialt tittade vi på tre aktörer att samarbeta med. Eftersom detta inte var inom vår comfortzone eller kompetens så var det viktigt för oss att leverantören kunde lyssna in vårt behov och våra utmaningar och sedan förklara på ett begripligt sätt hur leverantören skulle göra för att hjälpa oss att lyckas. Det blev då självklart för oss att välja Contitude. Våra kontaktpersoner är proffsiga, kommer med bra idéer, är tydliga och levererar alltid.”
Elisabeth Eriksson
VD
”Contitude kan sin bransch och finns alltid där för stöd, frågor och funderingar vid sidan av deras eleganta utveckling framåt. Varma rekommendationer!”
Petra Hansson
Marketing Supervisor
Contitude kompletterar oss med sin kompetens och hittar alltid lösningar på utmaningar vi har. De avlastar mig i mitt arbete och jag har alltid någon att bolla tankar och idéer med när jag känner att jag kört fast.
Terese Hedin
Marknadschef
Det känns som att vi har hittat en bra struktur för våra marknadsaktiviteter och Contitude är flexibla när vi behöver ändra i planen. Vi har ett nära samarbete och hinner med fler aktiviteter som hjälper oss att nå våra mål.
Yaya Selva
Nordic Marketing Manager
För mig är Contitude och Erika, ansvarig projektledare A-O för att jag och bolaget skall kunna leva upp till dagens krav på digital marknadskommunikation och närvaro. För mig finns då tid att fokusera på innehåll och den röda tråden i vår kommunikation
Marie Tjeder
Marknad & kommunikation
Nordic Biosite
Öka försäljningen med Google ADS

Vi har uppnått en ROAS på 3570 % vilket innebär att för varje spenderad krona i annonsbudget säljs produkter för 35,7kr. Ett resultat vi är superglada över att kunna presentera för vår kund Nordic Biosite. Sedan starten av vårt samarbete 2019 har vårt fokus först och främst varit att se till att köp genomförs genom annonsering. Med ett urval av leverantörer har vi byggt upp en annonsstruktur som löpande uppdateras och optimeras för bästa möjliga resultat.

Vill du komma igång? Skicka oss ett meddelande…

Boka ett möte redan nu.

Vi vill gärna höra om era ambitioner, mål och utmaningar inom digital marknadsföring – och framförallt ge tips på marknadsaktiviteter som passar just er!

Boka möte